Benjaminsen på nett

«Orientering på nett» skifter redaktør, og inviterer alle til å bidra med nyheter, historier, idéer og forslag til forbedring av opn.no.    

Mathias Benjaminsen (20) skal fra nyttår 2011 ta over den daglige driften av OPN.no sammen med sin far, Vidar Benjaminsen. Formålet med å ta over OPN er å kunne gi et hyppigere oppdateringer og et bredere bilde av norsk orientering.

Mathias skriver at:
”Vi vet at det er mange klubber som jobber hardt og som har et godt driv. I den anledning vil vi invitere deg og din klubb til å bidra og samtidig fronte din krets og din klubb på OPN. Vi ønsker historier som kan være interessante for hele o-norge men også kun for din krets eller ditt distrikt, gjerne med en liten tvist. ”
Dette kan være:
– Samlinger
– Treningsløp med en vri
– Kretssamlinger
– Jubileum
– Andre spennede hendelser i klubb og krets
– Sykkel-o og ski-o
 
Mathias håper du er med på notene og vil samarbeide for å skape et bredt og spennende innsyn i norsk orienterings kriker og kroker. Om du har ideer eller forslag til forbedringer på OPN, skriv gjerne et svar med dine tanker; e-post adressen er mb(a)opn.no

Legg igjen en kommentar