Våren er avlyst

Vårjevndøgn er passert, men mye snø og kalde vinder tvinger Østfold-klubbene til å avlyse, både Fredrikstad-løpene 25-26/3 og «Norwegian Spring» 2-3/4. Nytt 29/3: Også Lørdagskjappen 9/4 og Smaalenene-løpet 10/4 er avlyst 🙁   

Plan B – for de som vil plukke poster før CraftCup-helgen og trene til Tio:  Helgen 1-3/4 kan du lage deg en «Swedish Spring» øst for Göteborg.  Også helgen 9-10/4 er det 2 løp like øst for Göteborg (Delsjö).  Vi prøver også å finne noe snøfritt kystnært treningsterreng i Østfold/Vestfold….

Se oppdatert info/ arrangørlinker på vår Terminliste-side.

2 kommentarer om “Våren er avlyst”

  1. Føremelding 22/3 for Hjortnatta:
    Du som tvekar om du ska springa Hjortnatta pga.snön. Tveka inte! Vid dagens provlöpning fick vi uppleva en nästan snöfri vårskog med frusna mossar. Du som väljer att springa en lite längre bana kommer att få en härlig resa i en fantastiskt härlig skog en stor del av banan. Men naturligtvis bjuder vi även på några mindre områden med grönt och gallrat!

    Også Göteborg-dubbeln går på barmark >> http://goteborgsdubbeln.se/

  2. Hjortnatta på fredag 1/4 bjuder kanonterräng. Generellt bra framkomlighet och relativt utmanande tekniskt.
    Göteborgsdubbeln(2-3/4) har jag bara sprungit på grannkartorna till men så vitt jag vet är det helt ok terräng.

Legg igjen en kommentar