O-festivalen 2011

Tradisjonsrike O-festivalen er fortsatt Norges største O-løp; årets utgave arrrangeres helgen 24-26. juni, fra Bergerbanen på Nesodden. «Uten Tyrving ingen resultater»:  Tyrving er medarrangør med ansvar for mål, sekretariat og resultatservice – og WorldCup-koordinering. Finn Kinneberg har mobilisert ca 60 T-medlemmer til stor dugnadsinnsats!

Men O-festivalen er også et sportslig høydepunktum for vårsesongen, for alle T-medlemmer som ikke funksjonerer. I flott terreng og krevende løyper: Løp for alle klasser alle dager, verdenseliten (m. Audun HW) har WorldCup lørdag, Junior-eliten har Norges/CraftCup FREdag og LØRdag, og SØNdag er det STAFETT for Herrer (5 etp), Damer (4 etp) og H/D-Ung (3 etp), og lagkonkurranse for O-Yngst. Her er Tyrving’s lagoppstillinger, oppdatert med (etappe)resultater.  

Sportslig

All info om arrangementene på O-festivalens nettsider. Det er konkurranser for alle alle 3 dagene, og bl.a. stor Stafett SØNdag:

* Du sørger selv for PÅmelding til alle individuelle løp innen MANdag 13/6, deretter gradvis dyrere etteranmelding innen FREdag 17/6 og TORSdag 23/6. Ordinære klasser via Palisoft, eliteklasser via Eventor (alle T-løpere er vel nå «innskrevet i manntallet» ?)

* Tyrving-intern PÅmelding til Stafett gjøres via Eventor: Logg deg  inn > Klubben > Klubbaktiviteter >> PÅmelding … >> Marker klasse og angi Emit-nummer.  Eller kontakt Arne Sekretær (mtlf. 4819 7144).  Status 14/6 – noen ledige etapper:  2x Herre-lag (9 løpere til 10 etapper) + 1x H13-16 (2 løpere til 3 etapper) + 3x D13-16 (8 løpere til 9 etapper) + 5x lag O-Yngst.

* NB: Junior Elite har Norges/CraftCup både FREdag (sprint) og LØRdag (lang, jaktstart basert på sprinten).  

* LØRdag (etter eget løp) kan du heie på Audun og resten av det norske laget på -WorldCup/NORT-finalen.

Funksjonær-dugnad

O-festivalen er en viktig og inntektsgivende dugnad for Tyrving Orientering. I år bl.a. med ansvar for mål, resultater og tilrettelegging for World Cup løperne, der vi er avhengig av at de fleste seniorene tar i et tak for å dekke funksjonærbehovet. Vi trenger ca 40 funksjonærer på hver av de tre dagene, men har prøvd å fordele oppgavene slik at de fleste får mulighet til å løpe en av dagene.

O-ung, Junior og Eliteløpere får representere Tyrving i løypa alle dager, men det kan hende at det blir behov for at også dere tar i et tak etter løpet er vel gjennomført.

O-alle har fått mail som må følges opp:

 

Kontaktinfo til ansvarlige for funksjonsområdene:

Navn Funksjonsansvar Mobil e-post
Finn Kinneberg Mål og Resultat 907 21 848 finnki@online.no
Henning Spjelkavik Sekreteriat 932 08 067 henning@spjelkavik.net
Dag Helland-Hansen Mål 1 – WC, CC, Stafett 414 74 029 daghellandhansen@gmail.com
Lars-Erik Fiskum Mål 2 – Øvrige klasser 920 23 737 lars-erik.fiskum@sintef.no
Berit Danielsen Rød sone 920 90 573 per.ekeberg@online.no
Torkjell Nesheim Resultater 915 54 824 Torkjel.Nesheim@domstol.no
Jørgen Holmboe World Cup 976 81 974 joholmbo@c2i.net

Legg igjen en kommentar