Kristin vant D13-14 sammenlagt i Sørlandsgaloppen

Torsdag 7. til søndag 10. juli ble Sørlandsgaloppen arrangert av klubbene Skien OK, OK Skeidi, Drangedal O-lag og Porsgrunn O-lag. Samlingsplassene var i Skien fritidspark torsdag og fredag og på Drangedal bygdetun lørdag og søndag. Det var om lag 1000 deltakere. Fra IL Tyrving stilte ca 20 løpere til start.
Arrangørene hadde satset på ungdomsprofil i årets galopp. I klassene D/H13-14 og D/H 15-16 løp de 10 beste i sammendraget med GPS-tracking på løp 2-4, speaker fokuserte på disse klassene og det var kveldssamlinger med gjennomgang av trackingen. I tillegg ble det delt ut ledertrøyer og strekktrøyer etter de tre første løpene, og disse fikk deltakerne beholde til odel og eie. Siste dag var det jaktstart der Tyrvings Kristin Helland Hansen løp ut som nummer 2, 2 minutter og 17 sekunder etter lederen Tilla Farnes Hennum fra Lierbygda. Kristin klarte å holde hodet kaldt og hadde beste tid i dagens løp. Det holdt til seier i klassen sammenlagt. Gratulerer Kristin!
Det skal nok litt til at Sørlandsgaloppen kommer tilbake til gamle høyder i forhold til deltakerantall. Vi nordmenn har vel fått for god råd og bruker sommeren på løp i utlandet, men årets arrangører gjorde i alle fall en meget god jobb, og vi som var med fikk fire fine dager i skogen. For de som evt ikke har fått det med seg, det har vært to-siders artikler fra galoppen i Budstikka både fredag og lørdag.

GPS-tracking fra jaktstarten søndag finner dere her:
http://www.liveresultater.no/livesider/livesenter.php?arr=82

Arrangementets hjemmeside:
http://www.sorlandsgaloppen.no/2011/

 

Legg igjen en kommentar