25manna

Tyrving har hatt en framifrå stafett-sesong så langt.  Og etter KM- og NM-suksess i september kan vi se fram til tradisjonell klubbtur til den jättestora 25manna-stafetten helgen 7-9. oktober.  Årets 25manna arrangeres i Almnäs 15 km vest for Södertälje, samler 365 lag á 25 etapper (= 9100 løpere!) og Tyrving satser som vanlig på å stille 2 lag.  Avreise er fra Kadettangen FREdag 7/10 kl.14:00, LØRdagen går med til stafett og fellesmiddag, og SØNdagen løper vi 25manna-korten før bussen setter kursen vestover igjen.

Nytt 9/10: Her er Tyrving’s lagoppstillinger, oppdatert med revisorkontrollerte etappetider 😉

Deltakere og PÅmelding

25manna er et herlig kaos av løpere inn/ut, SI-pinner, stemplings-formaninger og stafettnerver. Der alle gjør sitt for å leve opp til målsetningen: Tyrving – No Mistakes!

Til 2 lag på 25manna-stafetten trenger vi minst 50 Tyrvinger, av alle kaliber – senior, junior, ungdom, veteraner og VIP – elite og bredde.  Det er særlige regler om hvem som får løpe de ulike etappene, og etappene har ulik o-teknisk nivå – fra A til C.  En UK-kabal av de sjeldne 😉  

Deltakeroversikt:  PÅmelding gjør du ved å logge inn på Eventor > velg Klubben > Klubbaktiviteter > 25manna > legg inn navn, SI-pinne (hvis du har) og evnt. kommentarer el. spesielle ønsker. Kryss også av hvis du IKKE vil være med på fellesmiddag lørdag  og/eller 25manna-korten søndag, eller vil entre bussen i Oslo (v/Opera-bygget).

Oppdatering 5/9:  PÅmeldingsfristen er utsatt til onsdag 21/9 (da må vi sende bekreftelse til hotellet)

Ved spørsmål:  mail el. sms til lagleder Arne Tiltnes, tlf. 4819 7144.

Reise og hotell

NB! Vi har felles avreise med buss fra Klubbhuset, Kadettangen, Sandvika FREdag 7. oktober kl.14.00, og Oslo Opera kl.14.20. 

Det blir obligatorisk middagsstopp på en veikro nær Karlstad (etter ca. 3 timers kjøring), før turen går videre til Comfort Hotel i Eskilstuna sentrum; ankomst burde da bli en gang før kl. 21.  Vi tar et kort løpermøte på hotellet så fort alle har fått sjekket inn, før alle går til sengs for å være uthvilt til en lang og begivenhetsrik 25manna-lørdag.

PS: Vi har valgt å gå en del opp på hotell-standard ift. fjorårets 😉  De fleste innkvarteres på dobbel/twin-rom, noen fruer og frøkner på 3-sengsrom. Romfordelingen får du på bussen.

25manna (stafetten)

LØRdag morgen er det frokost på hotellet, før bussen går kl.08:00. Da har allerede løperne på 1. og 2.etappe reist av gårde med bil for å rekke fellesstarten kl.09:00.

Deretter løper vi STAFETT på Tyrving-vis (No Mistakes !), med lag iht. 25manna’s spesielle etappefordeling/-regler >> se PM og løypelegger’s terrengbeskrivelse. Og en link til o-kartet nær arena; arena er på nordre skjutbana,  starten går ut omtrent ved post 10, og innløping til sistepost er over kollen mellom post 11 og 12.

Nytt 29/9: Her er Tyrving’s lagoppstillinger. Det kan bli noen rokkeringer/ korrigeringer innen lagmøtet fredag kveld.  Noe mer beskjeden oppslutning i år, totalt består Tyrving’s 25manna-team 2011 av 33 løpere. Vi har et bra 1.lag, og 2.laget løper så langt vi har løpere (alle får en etappe) !

Klubbmiddag

Etter målgang (og premieutdeling) går bussen tilbake til hotellet ca kl.17.  Så blir det felles kvällsbuffé på hotellet kl.19.  NB: Buffé er bestilt til alle som ikke eksplisitt har sagt fra at de ikke skal være med på klubbmiddagen.

Søndag: O-løp og hjemreise

SØNdagen starter med frokost på hotellet, før alle må pakke seg inn i bussen før kl.08:00. Så går turen tilbake til arena Almnäs for å løpe 25manna-korten, som er Sveriges største individuelle 1-dagers-løp  (ca 3700 deltakere).

NB! Alle som melder seg på til klubbturen blir også påmeldt til søndagens 25manna-korten – med mindre de krysser seg av ved internPÅmeldingen.  Samlet påmelding fra Tyrving blir sendt tirsdag 27/9, som er arrangørens frist. (Etteranmeldingsfrist er tirsdag 4/10).

NB! Alle må ta med sine private SI-pinner ! På stafetten LØRdag skal alle løpe med SI-6 (egen el. Tyrvings), på SØNdag løper alle med sine private SI (T-pinne til de som ikke har privat).

Etter at alle Tyrvingere er i mål (ca. kl. 14) går bussen hjemover, med middagsstopp i Karlstad der man kan velge mellom McDonalds eller pizzarestauranter. Så er vi vel hjemme på Kadettangen ca kl. 22.

Kostnader

Vi venter på endelig pris fra vår turoperatør TT-TurO Reiser, som forhandler med hotell og busselskap. Vi garanterer bedre hotell-standard enn fjorårets 😉  og antar p.t. at egenandelen for full pakke blir max 1500 pr.pers. [ Full pakke = buss & hotell (2 netter) & lørdagsmiddag, samt andel startkontingent stafett (som er totalt 6700 SEK) ].

Egenandelen (inkl. middag) blir fakturert i etterkant av turen. 

De som bare skal være med på deler av klubbopplegget noterer det i kommentarfeltet og/eller avkryssing ved PÅmelding. Egenandel reduseres tilsvarende.

Legg igjen en kommentar