Hele Klubben: O-festivalen på Beito

Vårens «Hele Klubben» samling er lagt til O-festivalen på Beitostølen 22-24 juni.  Her blir det mulighet for 3 o-løp og masse sosialt samvær sammen med andre spreke Tyrvinger.  Se nedenfor info om innkvartering og PÅmelding m.v. >>

Soving og Samvær 

Egil Turoperatør har reservert overnatting fredag-søndag til drøyt 90 personer, i 12 stk Hovi hytter (á 6 senger) + Bergo storhytte (24 senger).  Prisen blir på ca 400-450 kr pr. person for 2 netter.  

Påmelding til overnatting til egileid@broadpark.no innen 1. mai (!)  Det kan bli fullt så vær raskt ute!
 
På lørdagskvelden vil den tradisjonelle Tyrving-festivalen gå av stabelen, med spennende aktiviteter for unge og eldre.

Sportslig

Arrangøren (Øystre Slidre IF,  m. o-faglig støtte fra bl.a. 10 Tyrving’er) kan i år friste med 3 individuelle løp i fin fjellskog (brukt til NM 2010 og HL 2011).  Og med jaktstart for klassene fra 15-21 på søndag.  Stafetten er altså «historie», men den tradisjonelle lagkonkurransen for de yngste vil gjennomføres også i år.

Legg igjen en kommentar