Jukola 2013 : Tyrving nr. 5 !

Jämsä-Jukola 2013-06-16: En magisk natt dypt i de finske skoger, der våre 2×7 herrer leverte Tyrving-style stafettløping, i TET.  Den megastore Jukola-stafetten (83 km/7,5 time; med 1.595 H-lag til start) er et ‘VM for klubblag’, og 1.laget banket gjennom til en fantastisk 5. plass – ny klubbrekord!  Og for å gjøre suksessen komplett – også 2.laget perset med en sterk 54. plass 🙂  Det hele applaudert av 4 framifrå støttekontakter samt 4×4 flotte fruer, som lørdagen løp stabile ‘Venla’-etapper sammen med 1200 D-lag.

Lenker: Budstikka-reportasje | Sammendrag av T-løpernes (etappe)resultater | Arrangørens komplette Jukola-resultater & Venla-resultater (for detaljer kan du klikke alt som er blått) Topplagenes framferd kan studeres via GPS-trackingen | Finsk TV sender selvfølgelig non-stop, og sendingene kan du enda se på nett-TV:  Jukola del 1 (m/ den enorme H-starten etter 10min – magisk!) / Jukola del 2 (m/ Anders i tet etter 1:09 – magisk!) / Jukola del 3 / Venla 

Legg igjen en kommentar