NM stafett: Oops! we did it again

OLYMPUS DIGITAL CAMERATyrving H1 med Anders TiltnesTorgeir NørbechBjørn Ekeberg gjorde som i fjor og leverte mesterlig stafettløping – Tyrving-style. En etter én falt konkurrentene fra; sisteetappen ble en tett duell mellom Tyrving-Bjørn’en og langmester Magne Dæhli i Haldendrakta. Og med en rå langspurt av Bjørn – GULL !

.

FørstedameneTyrving D1 med Anne Johanne LindBirte Riddervold TeigenIngunn Hultgreen Weltzien løp framifrå stabil stafett-løping; i topp10 hele veien, og Ingunn forsvarte 5.plassen mot angrepene bakfra. 

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATyrving H3 med Martin JohanssonAudun WeltzienEspen Weltzien, 3 brødre som bare delvis er brødre, lå også topp10 gjennom hele stafetten. Ulvene nærmet seg på slutten, men Espen samlet seg og ‘eide’ spurten om 5.plassen.

Tyrving H2 med Jim Øystein Nybråten, Jostein Nørbech og superreserven Björn Widén lå veldig godt med de 2 første etappene; Björn coach fikk etter hvert nok med å heie inn Bjørn, men tok laget inn til en pen 24.premieplass | Se alle Tyrving’s etapperesultater | NOF-nyhet | o-Norge.no med analyse av Bjørn vs. Magne |

Legg igjen en kommentar