10MILA 2014 : fortreffelige TET-prestasjoner

10MILA-profi-litenl

Drøyt 60 Tyrving-aktive fikk en flott helg på 10MILA i Eksjö, Småland !  Sosialt fellesskap med bredde- og topp-idrett, i tørt&kaldt vårvær.

Og ikke minst – våre D & H 1.lag leverte noen av Tyrvinghistoriens beste resultater: Herrene nr. 14 og Damene nr. 28 (!)

Vedlagt nedenfor finner du alle 9 Tyrving-lagene med etapperesultater for hhv. Herrer / Damer / Ungdom.  Samt o-tekniske godbiter i form av GPS-spor og beretninger fra noen av etappene, og noen flotte bilder.

Som forberedelse til TIO-døgnet var drøyt 20 TET’are på preCamp med treninger i Eksjö-terreng, og også de som reiste med T-bussen fikk en fin kartøkt på vei til overnattingen i Vetlanda. Felles middag for hele Tyrving TIO-Team på Stadshotellet var bra, og fredagskvelden’s kulturinnslag var raggar-treffet ‘Cruising night’ – et slogan vi tok med oss til Tio-natten 😉

Lørdag innledet med Ungdoms-stafett; 286 lag – 4 etp.  U1.laget ble nr 55 etter stabil stafett-løping – ikke langt unna fjorårets 51. plass og det med et yngre lag. Bra innsats fra alle o-Ung’ene også på lag 2 og 3 også, og ungdommene så ut til å kose seg både i løypa og utover Tio-døgnet.

Lørdag ettermiddag var det tid for Dame-stafett; 318 lag – 5 etp.  Tyrving mønstret 4 fulle D-lag, med løpere i alder 16-49; det må da være klubbrekord.

  • Stort grattis til D1. laget med stabil løping og en flott 28. plass (+20:29) !  Lenge siden nå at D-TET var topp30 🙂
  • De øvrige 3 lagene gjorde heller ikke bort seg, og kjempet midt-i-laget gjennom hele stafetten. Spesiell heder til Oda (16) med en utmerket D-3.etp etter å ha gjort unna en U-1.etp på formiddagen; 5,5 km + 5 km på rundt 7 min/km!

For Herrene (328 lag – 10 etp.) nytt etappeopplegg i år, med tidligere start og de 2 første, korte etappene før natten senket seg, og en kort siste-etappe.

  • H1.laget fikk en ypperlig start (nr.2 etter 2.etp), la igjen noe tid tidlig på natta, men på de 5 siste etappene taper gutta bare 4 min til vinneren Kalevan Rasti.  Etter en herlig avslutning i mål som nr. 14 (+20:29) !
  • H2.laget havnet dessverre på ‘ej godkänd’-listen; vi må nok utvide stafettreglene med et punkt om at alle etappene tar alle postene 😉  Honnør til alle gutta som ignorerte en tidlig dsq-melding og gjorde sitt beste likevel. Styrk (15) freste til slutt gjennom siste-etappen inn til noe som kunne-ha-blitt en hederlig plass midt-i-laget.

Resultater

  • Arrangørens nettsider med alle resultater
  • Tyrving-lagene med etapperesultater for hhv. HerrerDamer / Ungdom
  • Og dagens kuriosa:  Tyrving’s D1 og H1 lag sluttet begge like langt (+20:29) bak vinnerlaget !  Enda mer tallmagisk enn da våre Jukola H1 og H2 lag ble hhv. nr.11 og nr.102 i både 2011 og 2012 😉

O-tekniske godbiter:

Tio D1-laget

Tio o-Ung

Tio H1-10 Kowi

Legg igjen en kommentar