Nye TET-løpere

Tyrving fikk sin Emil (Jönsson) i desember. Og sånn like før sesongen begynner kan vi glede oss over 3 til: Espen (Jakobsen), Bjørn Tore (Mathisen) og Weronika (Cych).  VELKOMMEN !

.

Emil Jönsson (26 i september) kommer til Tyrving fra Halmstad/ OK Denseln, og vet hva som skal til for å bli nr. 5 på 10MILA.  Mari’s pojkvän bor og jobber i Moss p.t.

Espen Jakobsen (snart 27) er en hyfsat dag & natt teknikker fra Fredrikstad/ Göteborg/ NTNUI. Espen er ferdigstudert i Trondheim, har fått seg jobb på Lysaker og trener godt med Vegard & Co.

Bjørn Tore Mathisen (27 seinere i år)  kommer fra Porsgrunns og kanskje Norges mest ihuga o-familie, og har en Tyrving-tante som heter Marianne. Også BjørnTore er ferdigstudert i Trondheim, og er nå bufast et steinkast fra fjorårets NM-arena / årets NightHawk-arena. BjørnTore ser du i bildet nedenfor, som nr.7 fra venstre.

Weronika Cych (19 i september) er en talentfull junior fra Slask Wroclaw, POL – alle gode o-løpere fra Wroclaw har selvfølgelig navn som begynner med W 😉  Unge Weronika har allerede en profil på WoO, men den henger litt etter og er ikke oppdatert med sprintmedaljene hennes fra EYOC 2013 (bronse) og EYOC 2014 (gull). Nå ønsker hun å utvikle seg i tøft norsk terreng, bl.a. med Rauland-JWOC i siktet. Weronika kommer første gang for en ukes trening ifm. NorgesCup-løpene i april, og er også klarert for TIO og Jukola/Venla.

weronikacych

 

 

2 kommentarer om “Nye TET-løpere”

  1. 8/9 fra høyre er vel mer korrekt (nederst til høyre i N nr 2). Men det var mye flott på den samlinga, så skjønner forvirringen

Legg igjen en kommentar