Lukas Peterson ny Tyrvingløper

Lukas Peterson har gledelig valgt å melde overgang til IL Tyrving. Lukas er en mange har kjennskap til allerede, da han har vært en del av miljøet vårt i lang tid. Han melder overgang fra svenske IFK Umeå.

-Hvorfor Tyrving?

«Tyrving har ett bra upplägg och på de träningar jag varit med på har det varit bra drag och en härlig stämning. För mig ger det dessutom extra motivation att representera en klubb som kan slåss om ädla valörer på de stora stafetterna.»

-Hovedmål for 2019-sesongen?

«Top 20 på NM lång og NM medel. Hoppas bidra på stafetter 🙂 »

-Hva er din favorittøkt?

«Bortsett från att springa tävlingar som jag tycker är den bästa träningsformen så gillar jag löpintervaller (> 4 min) i skog, helst i uppförsbacke eller myr. Men 1100m-intervaller på Bislett slår ju aldrig fel det heller.»

Tyrving er glade for at en så rutinert og god løper som Lukas ønsker å representere klubben fremover. Sesongstart nærmer seg!

Bilde lånt fra: .

En kommentar om “Lukas Peterson ny Tyrvingløper”

Legg igjen en kommentar