Reisebrev Portugal


Håkon, Karl, Torgeir og Wojciech tok kveldsfly til Lisboa tirsdag 26.februar. Etter en sen ankomst ble det et kortvarig overnattingsopphold i nærheten av flyplassen, før Torgeir og Wojciech spaserte tilbake til flyplassen for å hente leiebil tidlig neste morgen. Håkon og Karl benyttet anledningen til å sove én time ekstra.

Neste destinasjon var Praia da Vagueira, der vi ble værende onsdag-fredag. Dagene ble fylt med to orienteringsøkter daglig, god mat/drikke og hyggelig samvær. Fredag satte vi kursen til Serra Mar, et leilighetshotell der vi skulle bo resten av oppholdet.


Anders, Erik, Ivar, Marion og Maren tok kveldsfly til Lisboa fredag, og kom frem så vidt over midnatt til lørdag. Ivar hadde forutsett sen ankomst, og dermed bedt om sen start for alle fra Tyrving (takk!), slik at alle skulle få sovet ut. Etter (u)lovlig sen frokost satte vi kursen mot første dag av Portugal O meeting (heretter benevnt POM).

De første tre dagene av POM var mellomdistanse i variert terreng. Gode løyper i ulike terrengtyper satte krav til både kompasskurs og trasévalg rundt grøntfelt. Dag 3 var det WRE-løp, der alle forsøkte å komme igjennom løypen på raskest mulig måte. Mange gode resultater – spesielt Wojciech på 8.plass, og Maren på 13.plass. For å forstå hvor godt de faktis løp – topp 10 korrelerer godt med topp 10 i verden i begge klasser.

Trolig, og forhåpentligvis vil treningsleiren føre til at vi kommer sterkere rustet til startstreken for årets første løp – for mange er dette Norwegian Spring 6-7. april.

Det nevnes også at brødrene Andreas og Matthias Kyburz var i Portugal sammen med oss. Vi møttes på to av løpene – de var der på samling med det sveitsiske landslaget. De melder om god form, noe de også beviste på POM dag 3, WRE-løpet.

Én bil er nå på vei mot flyplassen – Erik, Ivar, Marion, Maren og Wojciech løper i skrivende stund jaktstart langdistanse.

Resultater alle dager finnes her.
GPS-tracking alle dager finnes her.

En kommentar om “Reisebrev Portugal”

Legg igjen en kommentar