Årets pinsehelg godt i gang

Torgeir «Beast» Nørbech. Foto: @helsinkiowcup @Twitter

Torgeir knallet til med et godt løp på årets første verdenscupløp i Finland – vi håper det fortsetter slik på resterende verdenscupløp denne sesongen!

«Jeg kan melde om utfordrende værforhold med sterk varme. Nydelig terreng, relativt bra teknisk gjennomføring. Tidvis var det ganske likt som Vestmarka, og der følte jeg meg rå. Dagsformen var for dårlig til topp10, som var det store målet, men jeg er fornøyd med utførelsen ellers og det var artig løype i flott terreng, så jeg er happy. På Jukola blir det mørkere og kaldere og det blir godt. Totalt sett er jeg fornøyd med topp 20 i verdenscup. Det var morsomt!»

Ellers er det verdt å nevne at våre sveitsiske Tyrvingløpere Matthias ble nr. 11, og bror Andreas nr. 37. Maren hadde dessverre litt problemer på dagens løp, og endte på en 44.plass. Det gjør morgendagens jaktstart enda morsommere – flere løpere å passere underveis i løypen 🙂

Ellers var det stor Tyrvingaktivitet også i Norge i dag, med løp både på Hedmarken og Kongsberg.

Pinseløp dag 1 på Kongsberg hadde 42 Tyrvingløpere til start: Resultater

Pinseløp dag 1 på Hedmarken hadde 10 Tyrvingløpere til start: Resultater

Følg med på verdenscup jaktstart i morgen (damestart 10:10 og herrestart 11:25, finsk tid): http://helsinkiowcup.fi/

Følg med på norske løp: https://eventor.orientering.no/Events

Legg igjen en kommentar