Påskehilsen fra hovedstyreleder

Kjære Tyrving-venner!

Det har vært noen krevende dager og uker for oss alle, og vi vet det vil ta tid før vi er tilbake til normalen. Dette har selvsagt følger for klubben vår, og for våre mange utøvere.

Som ny leder av Tyrving idrettslag starter jeg likevel med å takke Per Øhlckers for stor innsats gjennom mange år. Per ble behøring takket av på årsmøtet 27. februar. Det stødige arbeidet Per og andre tillitsvalgte har lagt ned i vår snart 100-årige historie danner et godt fundament for å møte den pågående krisen. Vi skal stå sammen også nå, og med det sikre at vi kommer ut av dette på en god måte.

Vi følger selvsagt situasjonen nøye og tilpasser oss helsedirektoratets anbefalinger og råd. Alle må følge utviklingen via de kanalene dere bruker til vanlig. Her finner dere informasjon om organisert trening i den grad det er mulig, og eventuelt om egentrening.

Mange arrangementer denne våren er avlyst eller utsatt. Dette gir utfordringer både logistikkmessig og økonomisk. Det gjør at vi ikke konkluderer før vi er sikre. Vi håper f.eks fortsatt at Norges største friidrettsstevne kan gjennomføres i henhold til terminlista, men parallelt ser vi også på mulige helger etter sommerferien. Det er slett ikke sikkert at Oslo Sportslager Tyrvinglekene i juni lar seg gjennomføre.

COVID-19 situasjonen kan selvfølgelig påvirke klubbens og friidrett- og orienterings-gruppenes økonomi. De nye styrene arbeider målrettet for god balanse, men vi kommer til å be om fortsatt forståelse for at det koster å drive et av Norges sterkeste idrettslag selv i en krisetid.

Det kan i en tid som dette være godt å se litt lengre frem, og da er det mye å glede seg over. 100-årsjubileet i 2022 ligger f.eks nå an til å kunne feires både med et norgesmesterskap i orientering, og med en splitter ny friidrettsstadion på Rud. Vedtaket i Bærum kommunestyre denne uken var svært gledelig. Tusen takk til alle som har jobbet iherdig for dette over lang tid.

Jeg gleder meg til å bidra til at vi sammen møter jubileumsåret på en god måte, og til mer normale dager.

Hold dere så langt det er mulig i aktivitet. Det er godt for både kropp og sjel.

God Påske!

Svein Stølen

Legg igjen en kommentar