PÅSKEMELDING fra FLAGGSPRETTEN

For et par uker siden kom det en oppdatering vedr FLAGGSPRETTEN – her kommer  ny status : Sesongstarten for TurOrientering har vært formidabel; over 80 klubber startet opp før påske , herav var det 10 nye klubber som kom i gang. Ekstremsituasjonen i Norge (og verden), med begrensninger i både handle- og bevegelsesfriheten OG stadige påminnelser om at fysisk aktivitet er bra for helsen – innenfor rammen av viktige smittevernhensyn – gjør at skogstilbudet i år for enkeltpersoner og familier setter nye besøksrekorder med berøringsfri postregistrering. Tyrving og Asker  har mest «trafikk» blant klubbene. For Flaggspretten er det naturlig at de grønne postene foreløpig utmerker seg med flest besøk. Følg med på  Instagram – #turorienteringpåsken2020 – www.turorientering.no – www.Flaggspretten.no

Flaggspretten har i år 11 kart/områder og 163 poster – vi har satt ut 8 turer pt, og vi vurderer løpende når vi kan sette ut 2-3 nye turer før tiden. Vi trykket opp nesten 1000 konvolutter til sesongstart, alt er solgt !! Av dette har butikkene våre solgt ca 650 konvolutter og er utsolgt ; ber om flere!! Så nye 500 ble bestilt, ble hentet i går og er på vei ut !! Hittil har 650 personer registrert seg på nettet (gratis!!)  med 15.500 klipp. Det er heldigvis rapportert om svært lite hærverk på postene (meld fra dersom…).

Kjell Stenstadvold og Kirsten har på rekordtid etablert nytt VIPPS-opplegg – den fantastiske oppslutningen gjorde det umulig å bruke det «gamle» systemet, så vi strømlinjeformer stadig. Det er stort, positivt, press på Flaggspretten-organisasjonen og mye oppmerksomhet både i landsdekkende og lokale medier. Som eneste O-arrangør i Norge – foruten «Stolpejakten»  og «UsynligO» – gir TurOrientering et kjærkomment og viktig tilbud til alle O-interesserte!

Kom i gang – hilsen TurO-Atle

Legg igjen en kommentar