PÅSKEMELDING fra FLAGGSPRETTEN

For et par uker siden kom det en oppdatering vedr FLAGGSPRETTEN – her kommer  ny status : Sesongstarten for TurOrientering har vært formidabel; over 80 klubber startet opp før påske , herav var det 10 nye klubber som kom i gang. Ekstremsituasjonen i Norge (og verden), med begrensninger i både handle- og bevegelsesfriheten OG stadige påminnelser om at fysisk aktivitet er bra for helsen – innenfor rammen av viktige smittevernhensyn – gjør at skogstilbudet i år for enkeltpersoner og familier setter nye besøksrekorder med berøringsfri postregistrering. Tyrving og Asker  har mest «trafikk» blant klubbene. For Flaggspretten er det naturlig at de grønne postene foreløpig utmerker seg med flest besøk. Følg med på  Instagram – #turorienteringpåsken2020 – www.turorientering.no – www.Flaggspretten.no

Flaggspretten har i år 11 kart/områder og 163 poster – vi har satt ut 8 turer pt, og vi vurderer løpende når vi kan sette ut 2-3 nye turer før tiden. Vi trykket opp nesten 1000 konvolutter til sesongstart, alt er solgt !! Av dette har butikkene våre solgt ca 650 konvolutter og er utsolgt ; ber om flere!! Så nye 500 ble bestilt, ble hentet i går og er på vei ut !! Hittil har 650 personer registrert seg på nettet (gratis!!)  med 15.500 klipp. Det er heldigvis rapportert om svært lite hærverk på postene (meld fra dersom…).

Kjell Stenstadvold og Kirsten har på rekordtid etablert nytt VIPPS-opplegg – den fantastiske oppslutningen gjorde det umulig å bruke det «gamle» systemet, så vi strømlinjeformer stadig. Det er stort, positivt, press på Flaggspretten-organisasjonen og mye oppmerksomhet både i landsdekkende og lokale medier. Som eneste O-arrangør i Norge – foruten «Stolpejakten»  og «UsynligO» – gir TurOrientering et kjærkomment og viktig tilbud til alle O-interesserte!

Kom i gang – hilsen TurO-Atle

2 kommentarer om “PÅSKEMELDING fra FLAGGSPRETTEN”

  1. Min kone og jeg (voksne pensjonister) koser oss med Flaggspretten og har hittil funnet 68 poster. I dag trodde vi å ha funnet post S02 i Vestmarka. Men merket på posten var annerledes, en trekantet tøy-dings, uten angivelse av postnr, med tang dinglende under, og med BB1 eller BBI skrevet på. Vi antok dette var S02 i noe uvanlig versjon, men koden ble ikke akseptert på internett. Kanskje litt forvirrende for oss amatører at det på omlag samme sted finnes en «konkurrerende» post.

  2. Hei Tyrving.
    Vi er 16 gubbiser som på den 56 året driver en virksomhet som vi kaller Langeleiken. Flere av oss tidligere Tyrvinger. Bl.a. var undertegnede medansvarlig for Flaggspretten en periode på 80-tallet. Vi har 17 konkurranser, hvorav orientering er en. Vi er gjerne i Tanumskogen, men skulle gjerne ha et kart som er nyere enn det vi bruker, utgitt 2003 og revidert 2006.
    Vennlig hilsen
    Terje Asdøl, tlf. 90 14 14 47

Legg igjen en kommentar