O-idol og Norgescup fra Fanahytten

O-idol og Norgescup for både junior og senior ble i dag arrangert fra Fanahytten på Totland, Bergen. Morgentåken lå tett over arena, men lettet underveis i arrangementet og det ble strålende sol (!).

Terrenget og løypene kan vel klassifiseres som krevende, og det gjaldt å ha stødig kurs både opp, bort og ned de bratte fjellsidene rundt arena. Det var det mange Tyrvingløpere som mestret godt:

På start i juniorklassene hadde vi åtte startende – fem i O-Idol (D16) og tre i D19-20E. Best av alt gikk det for Linnea som knallet til med en flott 5.plass (se bilde). Videre løp Mille, Eileen, Vida og Kajsa også bra – alle fem plasserte seg topp 14. Det vitner om at det jobbes bra i klubben! I morgen venter det NM jr. stafett for 16-20-åringene våre – vi følger med og håper på gode prestasjoner også i morgen!

Resultater O-idol og Norgescup junior: HER
Livelox O-idol og Norgescup junior: HER
Liveresultater NM jr. stafett søndag: HER

I juniorklassen løp Ingrid, Stella og Iris fine løp. I seniorklassen løp Håkon Jarvis Westergård inn til 1.plass som nest sist startende, men det viste seg dessverre at Håkon hadde en feilstempling på 3.post. Det var synd – resten av løpet var det høy klasse over. Det har seg dessverre slik at alle stemplinger må være OK – Håkon satser mot en knalltid fra fellestart på morgendagens jaktstart basert på dagens resultat. Karl ble nr. 13, Ivar nr. 17 og Oda nr. 12. Gode muligheter til å løpe seg oppover i morgendagens jaktstart også for dem.

Resultater Norgescup senior: HER
Livelox Norgescup senior er dessverre ikke lagt ut av arrangør…
Liveresultater jaktstart Norgescup søndag: HER

 

Legg igjen en kommentar