Kenneth Buch ny hovedtrener i Tyrving IL

Kenneth Buch blir Tyrving sin nye hovedtrener etter Ivar Lundanes.

Foto: Owen Westergaard

Kenneth, en av våre mest meritterte O-trenere, har 10 års erfaring som landslagstrener for hhv. Norge, Danmark og Frankrike. Kenneth har også vært klubbtrener for Halden SK i 4 år.

Hans faglige bakgrunn er både en bachelor i orienteringstrener og en master i idrettspsykologi.

Vi er stolte over at Kenneth nå tar over i Tyrving med hovedansvar for klubbens junior og senior løpere. 

Vi har som målsetting å tilrettelegge for at Tyrving skal ha et av landets beste treningsmiljø, som være inspirerende og attraktiv for våre ungdommer, juniorer, eliteløpere og bredden i O gruppas 350 medlemmer.

Kenneth vil ytterligere løfte vår profesjonelle stafettsatsing som en av landets beste stafettklubber. Utøvere som bor eller flytter til Oslo og ønsker og inngå på et sterkt stafettlag, skal se Tyrving som et attraktivt alternativ, hvor man også kan oppfylle egne ambisjoner.

Kenneth er 42 år, har to barn og bor i Lier. Han vil starte i sin nye stilling den 1 september.

Svein S Jacobsen, leder O-gruppa, mob 92262667

Kenneth Buch, mob 41282829

IL Tyrving har base i Bærum Kommune, 15km vest for Oslo, og eget klubbhus sentralt i Sandvika. Klubben har 2 grupper – Friidrett og Orientering – der begge gruppene har god topp og bredde, og løpere som leverer gode resultater i nasjonale og internasjonale mesterskap. Orienteringsgruppa har ca. 350 medlemmer og er en av de største orienteringsgruppene i Norge. 

Legg igjen en kommentar