Ny avtale med Trimtex + info

Tyrving IL O-gruppe har nylig inngått ny avtale med Trimtex for perioden 2023 tom 2025.

Selv om det ikke er store endringer fra sist ønsker vi å informere litt om avtalen med Trimtex, Rune’s sportsutstyr og våre klessponsorer BDO og nanoCaps.

BDO ønsker å forlenge sin avtale og i tillegg har vi fått en ny klessponsor, nanoCaps til våre løpsoverdeler (alle som bestilte klubbtøy nå i høst får løpstøy gjeldende for 2023-sesongen).  Bare å glede seg til denne leveransen.

Trimtex er videre vår offisielle tekstilleverandør og klubbens medlemmer oppfordres til å anvende klubbtøy med rett gjeldende klessponsorer.  Løpere uttatt på våre første lag på Jukola, Tio-mila, NM og Norgescup må bruker korrekt og gjeldende klubbtøy. Øvrige medlemmer bør også tilstrebe rett antrekk når man representerer klubben.

Vi har en god pris på vårt klubbtøy og Trimtex gir oss 25% på sitt øvrige sortiment i sin nettbutikk www.trimtex.no ved bruk av rabattkoden TyrvingILOri25.

Hilsen fra Trimtex v/Nils-Arne Johannessen;

Trimtex ser fram til 3 nye år med med det gode samarbeidet  vi har hatt med Tyrving IL Orientering.

Produktutvikling, nettbutikk-løsning (enkel og trygg handel) og ”grønt fotavtrykk” er viktige fokus-områder for oss.

Vår produktavdeling har spesielt fokus på at våre produkter skal være kundens ”grønne valg”, og har som mål at våre produkter skal ha innehold av resirkulerte materialer i løpet av 2025, og senest i 2030 skal våre produkter inneholde 100% resirkulerte materialer.

Vi er stolte over at klubben har valgt oss som sin leverandør av klubbtøy!

Hilsen og informasjon fra Rune’s o-utstyr v/Rune Lyngen:

Leverandør av orienteringsutstyr siden 2006 til orienteringsentusiaster landet over. 

Lokasjon – Rune’s o-utstyr holder til i Åsen, Trøndelag. 68 km.nord for Trondheim

Har ett bredt utvalg av orienteringsutstyr på lager til enhver tid og kan levere mer eller mindre dagen etter mottatt bestilling

Bestilling gjøres på www.outstyr.no hvor dere legger inn rabattkode tyr25, som gir dere som medlemmer i Tyrving 25% rabatt

Skulle det dukke opp behov for noe orienteringsutstyr og du ikke finner det i nettbutikken, send meg/Rune en forespørsel da jeg kan skaffe det meste.

Minner også om at alle vi får 15% på Hoka-sko på www.framsport.no .  Ved å melde seg på Framsport sitt nyhetsbrev får man også gode løpetips, skadeforebyggende øvelser og triks samt god oppdatering på øvrige tilbud mm.

Hilsen fra BDO v/Roger Telle-Hansen

BDO har vært samarbeidspartner med Tyrving de siste to årene, og ser frem til å fortsette det gode samarbeid i 2023.

BDO er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv.  Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi over 2.000 ansatte og mer enn 70 kontorer over hele landet.  Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter.

Vi i BDO ønsker å bidra til en bærekraftig utvikling.  Vi har valgt bærekraftsmål nr 3 «God helse og livskvalitet» som et prioritert bærekraftsmål for oss.  Derfor er vi på lag med idrett, kultur og organisasjonsliv over hele landet.

Hilsen fra nanoCaps v/Per Øhlckers

nanoCaps er et oppstartsfirma som utvikler, produserer og selger superkondensatorer for verdensmarkedet.  Dette er oppladbare lagringsenheter for elektrisk energi og brukes overalt hvor det er behov for lagring av elektrisk energi som f.eks. ved høsting av fornybar elektrisk energi fra solceller og vindmøller slik at energi er tilgjengelig også etter at solen er gått ned eller det er vindstille.  De brukes ofte istedenfor litium-ione batterier fordi de er vedlikeholdsfrie med tilnærmet evig levetid og fordi de kan lades raskt og gi mye høyere strøm ut.  Vi har en unik patentert teknologi hvor vi bruker sammenkoplete kryssbundne karbon nanorør til de innvendige elektrodene hvor energien lagres. Med denne teknologien produserer vi superkondensatorer som er både bedre og billigere enn det konkurrentene tilbyr.  Besøk gjerne våre websider på www.nanocaps.no

Legg igjen en kommentar