Tyrving IL forsteker elite-troppen i 2023

Vi har gleden av å presentere en ny sterk løper. Emil Ahlbäck vil fra neste sesong ikle seg Tyrvings rød/hvite klubbdrakt.

Emil har tidligere representert Fossum IF, og PAN Aarhus og har ved flere anledninger representert det norske landslag. Av internasjonale prestasjoner har Emil oppnådd en bronsemedalje i sprintstafetten i Student VM 2016 og har en individuell 20. plass i worldcupen som beste notering. Emil har bronse fra NM sprint i 2015.

Vi er utrolig glade for at Emil har valgt Tyrving og han vil være et godt tilskudd til vårt allerede sterke herrelag, uttaler hovedtrener Kenneth Buch. Tyrving har høye ambisjoner for fremtiden og Emil vil være med til å løfte nivået på treninger og konkurranser.

I tillegg vil Emil også starte i en jobb som assistent trener i klubben. Fra Fossum har Emil opparbeidet en god trenerkompetanse og vi gleder oss til også at se han i denne rollen i Tyrving, uttaler styreleder Svein S Jacobsen.