Nettbutikk klubbtøy – åpen til 16.04

For å sikre at klubbens medlemmer er rett antrukket til de store stafettene og øvrige løp er vår nettbutikk atter åpen og vil være det til 16.04 – med levering i uke 22. INFO OM NETTBUTIKKEN OG HVORDAN DU BESTILLER FINNER DU VED Å TRYKKE «LES MER».

Trimtex er jo vår foretrukne klesleverandør og BDO fortsatt vår klessponsor. nanoCaps er fra i år ny klessponsor på løpstrøyer. Oppfordrer våre medlemmer, og spesielt de som representerer klubben på NM, Tio-mila, Jukola mm å sørge for at de er korrekt antrukket når de representerer klubben, – og avbildes i Tyrving regi.

Er noen i stuss mht størrelser og modeller, sjekk Trimtex sin digitale hjelper eller ta kontakt med

Solveig, 900 88 133, eller andre i klubben.

Klubbens medlemmer får 25% på Trimtex ordinære produkter – https://trimtexstore.no – bruk koden TyrvingO25 ved utsjekk i kassen. Neste mulighet for bestilling av klubbtøy planlegges med levering uke 19 og 49. Iht. vår avtale med Trimtex oppfordres alle til å bruke #trimtex i sosiale medier.

Videre får vi 25% på varer hos Rune’s o-utstyr – www.outstyr.no med koden Tyr25 og der Rune’s o-utstyr måtte ha utsalg på løp mv.

HOKA-sko, her får vi 15% på www.framsport.no med koden Tyrving15.

INFO OM NETTBUTIKKEN FRA TRIMTEX:
«Hei,

Deres nettbutikk er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet.

Under følger informasjon om hvordan du går frem for å logge inn i webshopen, vi ønsker gjerne at du formidler all informasjon til deres medlemmer/kolleger.
For at informasjonen skal synes bedre finnes det vedlagt et bilde med deres teamdesign samt navn, som med fordel deles sammen med teksten på f. eks. Facebook, deres hjemmeside eller der dere vanligvis deler informasjon om teamshopen.

Nettbutikken stenger 16.04 med forventet levering i uke 22.

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt.

Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for din bedrift eller klubb: Se her

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001913

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»

Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: Tyrving23

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her.

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.»