KLUBBTØY – nytt år og ny sesong på gang

Tyrving o-gruppe sin nettbutikk planlegges å være åpen 5.-18.02 med levering til uke 14. Sjekk treningsgarderoben nå og se om det er på tide å fylle på/oppdatere seg litt😉.

Trimtex er vår foretrukne klesleverandør, BDO og nanoCaps er fortsatt vår klessponsor. nanoCaps kun på løpstrøyer og Lumonite vil også bli synlig på klubbtøyet grunnet avtale med «natt-eliten». Oppfordrer våre medlemmer, og spesielt de som representerer klubben på NM, Tio-mila, Jukola mm å sørge for at de er korrekt antrukket når de representerer klubben, – og avbildes i Tyrving regi.

Oppdateringer 2024:
-Trainer jakke, bukse og vest er oppdatert med nye sømmer, paneler og refleksdetaljer for et mer moderne utseende. Tommelgrep i armer er tatt bort og erstattet med en mansjett.
-Lead shorts til herre er oppdatert dvs. innertruse er tatt bort slik som i dame-versjonen og noe oppdatert passform.
-Feather-jakken skulle vi vurdere oppmot Fast-jakken. Et vanskelig valg, og vi velger å ha med Feather-jakken i denne omgang og den vil muligens deretter utgå i vårt sortiment. Salgstallene fra i fjor gjør Fast-jakken til en vinner i denne duell.
-Vintervennlig tøy som renndress, dunjakker, pulse-jakke og bukse blir med denne runde, og neste mulighet blir da til høsten.

Er noen i stuss mht størrelser og modeller, sjekk Trimtex sin digitale hjelper eller ta kontakt med Solveig, 900 88 133, eller andre i klubben. Neste mulighet for bestilling av klubbtøy planlegges med levering til uke 23 og 49.

Klubbens medlemmer får 25% på Trimtex ordinære produkterhttps://trimtexstore.no – bruk koden TyrvingILOri25 ved utsjekk i kassen. Iht. vår avtale med Trimtex oppfordres alle til å bruke #trimtex i sosiale medier – her har vi et stOrt utbedringspotensiale.

Videre får vi 25% på varer hos Rune’s o-utstyr – www.outstyr.no med koden Tyr25
HOKA-sko, her får vi 15% på www.framsport.no med koden Tyrving15