Jo Forseth Indgaard bytter til Tyrving IL

bilde av joTyrvings ambisjoner for fremtiden blir nå ytterligere forsterket.

Først og fremst er jeg skikkelig sugen på å løpe i tet på Jukola og 10mila. I tillegg vet jeg at Tyrving-folk er go-folk, og vet de er morsomme å henge med, uttaler Jo.

Klubbens mål korrespondere med mine ambisjoner om å perse på de store stafettene, men jeg har også ambisjoner individuelt om jeg kommer meg ut av vinteren i bra forfatning, ligger han til.

Fra før har Jo mange flotte prestasjoner på CV-et, men NM-gull på stafett står sterkt og vi husker alle da han sprengte feltet på nattetappe på 10mila i 2015. Jo forteller avslutningsvis at han gleder seg veldig til å være en del av gruppa og at han ser veldig frem imot å starte stafettforberedelsene.

«Med Jo får vi ennå dedikert utøver som vil skape enda trykk rundt vårt beste lag. Lykkes Jo med treningen i vinter tror jeg vi kan forvente at han vil sette et solidt avtrykt på de store stafetter» uttaler hovedtrener Kenneth Buch. «Jo er godt kjent i miljøet vårt og vi får i tillegg en veldig sosial og hyggelig kar inn i laget vårt»
avslutter han.

Velkommen til Tyrving, Jo.