TurOrientering for Barn

IL Tyrving arrangerer hvert år en egen TurOrientering for Barn. I tillegg til tradisjonell turO-åpning på Kalvøya 1.mai og barnevennlige poster i Vestmarka, byr vi i 2011 på en tidlig sesongstart med påske-poster i Øverland Arboret.

Informasjon om hele opplegget 2011 > TurObarn info 2011 

Orientering med blåveis i Øverland Arboret

IL Tyrvings turorientering for barn har hengt ut 5 poster i Øverland Arboret og Dælivannskogen til bruk av barnefamilier nå i påsken og hele mai måned.

Endelig er våren her og blåveisen blomstrer i idylliske Øverland Arboret.  Ta med barna på postjakt i påsken.  Kart kan kjøpes i sportsbutikker i Sandvika, Bekkestua og Bærums Verk.

1. påskedag (24. april) vil det være stand med salg av kart og opplæring ved inngangen til arboretet kl. 11–13.  Ellers kan postene tas når det måtte ønskes og opplegget fortsetter med 30 poster i Vestmarka etter 1. mai.

TurO-åpning på Kalvøya 1. mai

Søndag 1. mai er det igjen sesongåpning for turorientering i vestre Bærum, på Kalvøya kl. 10–14.  Med mulighet å ta 5 ekstra-poster både til Tyrvings «Turorientering for barn» og til Flaggspretten.

Det vil bli salg av konvolutter, 5 poster på idylliske Kalvøya, EKT-runde med tidtaking og premier til alle barn.  Det vil også bli mulighet for instruksjon og opplæring.

Legg igjen en kommentar