Takk for støtten:

Vellykket sprintstevne i BIP

Tyrving arrangerte torsdag kveld et treningsstevne i sprint som oppkjøring til NM i Ulsteinvik om ni dager, og våre sprintere fikk selskap av flere andre løpere i Norgestoppen. Både Norna-Salhus, Moelven, BUL og Ask stilte, og bidro til et stevne av god kvalitet. I kvinner senior løp Helene Rønningen  fort både på 60m og 200m med 7.46 og 23.61, og fikk god matching av klubbvenninene, hvor Celina Lundeviks pers på 7.96 kan belyses. Celina var forøvrig først i mål på 60mhk med 9.10. Menn senior ble en mannsterk affære hvor Jonas Halonen vant 60 meteren på 6.99. En av hans sterkeste konkurrenter, Josh-Kevin Ramirez Talm, fikk dessverre et problem med hamstring og vi krysser fingrene for at han er kjapt tilbake på friidrettsbanen. På 200m var Mauritz Kåshagen først over mål med 21.85, og for Tyrvings del kan vi dra frem fine perser på unggutta Syver Røinaas (22.51) og Jonatan Bjerkaas (22.55), som dermed ga hverandre kamp til døren i  deres heat.

Tyvring brukte også anledningen til opplæring av nye folk i arrangementsapparatet med Anders Levorsen og Snorre Grimsby på elektronisk tidtaking, og dette fikset de ypperlig.

Resultatlister fra stevnet er her.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar