Takk for støtten:

Friidrettsskole og idrettsuke i sommerferien!

I år som tidligere år satser friidrettsgruppen i Tyrving igjen på aktivitetsuker i sommerferien. Nytt for i år er at det blir to uker. En i juni og en i august. Vi setter opp et differensiert program som vil favne de mellom 5-12 år. Øvelser, trening og aktivitet vil bli tilpasset de ulike barns alder og nivå hver av ukene.

I første uken av skoleferien, 25-29.juni satser vi på friidrett for alle penga på Nadderud stadion. Innlæring av løp, hopp, støt, og kast vil være i fokus i tillegg til mye lek og moro mellom all friidrettsaktiviteten.

Meld på HER til friidrettskole på Nadderud Stadion i uke 26.

I siste uken av skoleferien, 13-17.august bytter vi sted til Rud og nærmere bestemt Bærum Idrettspark og området rundt hallen. Det blir et allsidig fokus med diverse idrettsaktiviteter og idretter, innslag av friluftsliv/tur, leik og utfoldelse i ulike miljøer, inne som ute.

Meld på HER til allsidig idrettsuke innendørs og i området rundt Bærum Idrettspark i uke 33.

Hvem vet, kanskje Amalie Iuel eller Helene Rønningen kommer innom for å skrive autografer eller instruere en av dagene?

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar