Takk for støtten:

Treningsleir påsken 2019, meld dere på!

IL Tyrving friidrett skal i påsken 2019 til Costa del Sol i Spania, nærmere bestemt Torremolinos! Den lille feriebyen ligger 15 minutter fra flyplassen i Malaga. Det er gode treningsfasiliteter for sprint, hopp, kast og mellomdistanse og vi satser på gode temperaturer, med en sen påske. Dyktige trenere for alle øvelsesgrupper vil gi deg god oppfølging, og vil danne et godt grunnlag for utendørssesongen 2019. Treningsleiren er også en fantastisk mulighet til å bli bedre kjent med dine klubbvenner. Vi forventer en minneverdig treningsleir for IL Tyrving, så her er det bare å melde seg på.
Praktisk
Vi har satt opp to alternativer hva angår reise og pris:
– Avreise onsdag kveld 10.april. Retur  tirsdag ettermiddag 23. april – 13.500 kroner.
– Avreise fredag ettermiddag 12.april. Retur tirsdag formiddag 23. april – 12.500 kroner.
Prisen inkluderer:
– Fly tur/retur + transport til/fra flyplass i Spania.
– Overnatting på hotell i 2, 3 eller 4-sengs rom.
– Helpensjon.
– Sportspass.

Link til hotel HER

Utøvere som deltar skal være født i 2004 eller tidligere. Utøvere født i 2004 må ha med seg en ansvarlig voksenperson (en voksen kan ha ansvaret for flere utøvere). Foreldre/voksne meldes seg også på i lenken under, og samme priser som utøverne gjelder.
Følgende idrettslige forutsetninger gjelder:
Utøver født i 2004 og eldre må ha klart UM-kravet eller ligge på et nivå tett oppunder dette.
Utøvere født i 2004 og nye utøvere i eldre årsklasser må vise god treningsvilje og ha potensial for og mål om å kvalifisere seg for UM. Oppfyllelse av disse forutsetningene vurderes og godkjennes av klubbens sportslige ledelse
Alle aktuelle utøvere må trene minst 3-4 ganger pr. uke i et opplegg godkjent av Tyrving. Dette for å tåle belastningen ved å trene opptil to ganger om dagen på treningsleiren.
PÅMELDINGSFRIST:
Bindende påmelding innen 15. oktober. Påmelding gjøres via denne lenken. Ved påmelding må ditt navn oppgis som i passet. Det er begrenset med plasser!
Utøvere som ønsker et annet reiseopplegg enn det som er skissert over, må ved påmelding huke av på alternativet «annet» og sende mail til friidrett@tyrving.no med informasjon. Ekstrakostnader må betales av den enkelte.
BETALINGSBETINGELSER:
Depositum på kr 4.000 pr. person betales ved bindende påmelding (innen 20.oktober). Depositumet betales på kontonummer 9235.17.25747 til IL Tyrving, Pb. 38, 1300 Sandvika. Restbeløpet betales medio mars. Mail om det vil bli sendt ut i god tid.
REGLEMENT:
Utøvere som skal delta på treningsleiren må underskrive Tyrvings reglement. Det vil i god tid før treningsleiren bli avholdt et møte med utøvere og foreldre hvor reglement og annen informasjon vil bli nøye gjennomgått. Dette for å skape trygge rammer for utøverne – både under trening og på fritiden.
Om du har noen spørsmål, ring Elin på tlf: 93057974 eller send mail til friidrett@tyrving.no

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar