Takk for støtten:

Fire Tyrvingmedaljer – NM dag 2!

Dag to er overstått og Tyrvingutøverne har igjen imponert på Hamar stadion under herlige rammer blant Norges beste friidrettsutøvere. 4 medaljer ble det i dag! Gull til Amalie Iuel på 400m og Ane Dahlen i spyd. Bronsemedaljer fikk i dag Mina Anglero på 1500m og Lars Gausemel Stølen på 400m.

Amalie Iuel var klar favoritt i 400m-finalen i dag. Gull ble det, og det med en strålende tid og mesterskapsrekord med 52,43. To av to mulige på Amalie, så får vi se om det er mer krefter til stafett i morgen og mulighet for enda en medalje med Tyrving på drakta. Ane Dahlen gikk inn i dagens spydfinale med favorittstempel. Ane som i fjor tok sølvet i NM og bronse året før, fikk pang-start med personlig rekord i første omgang med 55,29. Dette holdt alle finaleomganger og vi gratulerer så mye med hennes første NM-gull! På startstreken i 1500m-finalen stod en tent Mina Anglero. Før på dagen tok Mina seg lett til finalen på 800m som går i morgen ettermiddag og vi var noe spente på formen med både forsøk 1500m og 800m i beina. Men Mina er en terrier og løp inn til en herlig bronse med tiden 4,25,28. Den siste medaljen på NMs andre dag, i valør bronse, gikk til Lars Gausemel Stølen, som kjempet seg inn til tiden 49,41 i finaleheatet mot Warholm og co. Dette er Lars sin første seniormedalje i et utendørsmesterskap.

På 800m løp Didrik Warlo i dag et lekende,lett og kontrollert forsøk og blir å kjempe om medaljene i morgendagens finale. Dette blir i et veldig sterkt felt med ingen ringere enn Filip Ingebrigtsen og Markus Einan som de største favorittene. Flere var i aksjon på dagens 200 metere. I forsøket tok Helene Rønningen seg lett videre til semi med tiden 24,95. I semien viste Helene virkelig fine takter med tiden 23,86. Helene har garantert mål om god tid og seier i morgendagens finale! Markus Berner gjorde også to flotte løp på 200m i dag med hhv 21,91 i forsøk og 21,76 i semien. I morgen får vi se Markus i en veldig spennende finale. Jonatan Bjerkaas som har hatt en vanskelig sesong med skader gikk også til semi med tiden 22,19, men trakk seg tidlig i semifinaleløpet. Vi krysser fingre for å se en frisk og rask Jonatan på startstreken om ikke lenge.

Øvrige resultater fra Norgesmesterskapet dag to for Tyrving:

Samuel Gyedu, 200m: 23,20 (forsøk)

Iver Koppen, 200m: 22,73 (forsøk)

Kenneth Vik Gulbrandsen, 200m: 22,34 (forsøk)

Vilde Marsteinstredet, spyd: 35,77, nr 13

Ida Leir, 200m: 26,95 (forsøk)

Miranda Lauvstad, 200m: 25,87 (forsøk)

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar