Takk for støtten:

OBOS Fornebuløpet 2018

 

Tyrving arrangerer OBOS Fornebuløpet 2018 sammen med Snarøya Sportsklubb og Friidrettens venner.  Mer om Fornebuløpet her:  www.fornebulopet.no.

Oppgaver
Alle arrangører stiller med dugnadspersonell til OBOS Fornebuløpet 2018.
Tyrving har i hovedsak personell til pakking av startnr, barneløpet og løypevakter på 3km, 5km og 10km (totalt ca 55 pers).

Tyrving dekker startkontigent for utøvere i friidrettsgruppen
Alle utøvere i Tyrvings friidrettsgruppen som er med på utesesongen (dvs betaler treningsavgift) får dekket startkontigenten til OBOS Fornebuløpet 2018, forutsatt at de melder seg på via denne linken: https://signup.eqtiming.no/Pamelding/OBOS-Fornebulopet-2018/g295.4799?Event=fornebulopet

Når dere kommer til bildet under velger dere «Logg inn med bedriftskode».

Bedriftskoden er «Tyrving18» (husk stor «T»).

  • Påmeldingsfrist for å få startkontigent dekket av Tyrving er 13. mai kl 2359. Etter det må utøverne melde seg på via ordinær påmeldingsløsning og betale startkontigent selv.
  • Foreldre og søsken til utøvere i friidrettsgruppen, kan også melde seg på ved å bruke innloggingsinformasjonen over, forutsatt at de løper for Tyrving IL.
    Her vil det imidlertid tilkomme startkontingent på kr 100 som faktureres den enkelte i etterkant.

NB! Tyrving dekker kun startkontigent, ikke lisens.
De som har friidrettsforbundets helårslisens (obligatorisk for utøvere født 2005 og tidligere) slipper å betale engangslisens (kun friidrettforbundets helårslisens gjelder, ikke lisens for andre idretter).
Engangslisens for alle andre født 2005 og tidligere faktureres med kr 30 pr deltaker.