Takk for støtten:

Nå må du få meldt deg på til stevnene fremover!

Friidrettssesongen er nå godt i gang, men altfor få av våre utøvere er å se på listen over hvem er påmeldt”! Vi håper og tror at alle dere som møter frem og trener iherdig på Nadderud flere ganger i uken, gjør dette fordi dere ønsker å slå de gamle persene deres! For 13-14-åringene gjelder det dessuten å få gode resultater så dere kan få være med på NCC-lekene (for oss Østlandsmesterskapet) på Lillestrøm. For dem som er 15 år og eldre gjelder det å få has på de ulike kvalifiseringskravene til mesterskap – til UM (15-19 år) i Molde første helg i september, til junior-NM (15-22 år) på Askøy ved Bergen første helg i august og for alle over 15 er det lov å prøve seg på kravene til senior-NM i Sandnes 20.-22. august!

Det er mange store og små stevner på terminlisten fremover og det er bare å melde seg på. Vi ber om at alle melder seg på til sin oppmann – før påmeldingsfristen – slik at vi har oversikt over hvem som skal delta. Da er det lettere for klubben å få betalt riktig startkontingent og for alle å se om noen andre fra Tyrving skal delta (kanskje noen å sitte på med).
Viktige stevner fremover er Bislettlekene neste helg, Romerikslekene siste helg i mai, Askerlekene første helg i juni og ikke minst våre egne DnB NOR Tyrvingleker 11.-13. juni. Der må alle fra Tyrving delta! De siste årene har vi hatt over 180 egne deltagere. Vi vet ikke om noe eksempler på at andre klubber har hatt mer enn ca 105 deltagere i ordinære konkurranseklasser i noe stevne!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar