Takk for støtten:

Norsk årsbeste av Kristin – Aurora, Martin og Fabian UM-klare!

Vår nye topputøver. Kristin Sundsteigen, sesongdebuterte under Romerikslekene, og det gjorde hun med et skikkelig paukeslag. I sin første konkurranse med nye rotasjonsteknikk og med bare noen få uker etter en benbrudd (!) slo hun til med supre 14.39! Dette er selvsagt ny klubbrekord. Guy Porter hadde den gamle rekorden på 12.29 – satt for 43 år siden! Vi tar også med at Kristin hadde et støt på hele 15.02 hvor hun dessverre ikke klarte å stå igjen i ringen. Det klarer hun neste gang!

Sett med tyrvingøyne var det mange høydepunkter på Lillestrøm. Den største prestasjonen kom nok i J12 hvor Helene Rønningen løp på utrolige 8.17! Det er selvsagt ny klubbrekord og en av de aller beste tidene i Norge i denne klassen noen gang. Fire tyrvingjenter blant de ni beste her, men dessverre klarte vi ikke å samle alle til stafetten burde kunne vunnet. Ida Planke Berg hadde sterke 13.22 på 100 meter i J14 og trenger bare å forbedre seg 2/100 for å få være med i junior-NM neste år! Her hadde for øvrig Sofie Olsholt fine 13.47. Ida vant også lengde på sterke 5.01. I J13/14 vant vi også stafetten over 4 x 100 meter.

På sprinten for kvinner hadde Heidi Hessan Næss 12.68 og er dermed best i Tyrving i år. Blant gutta fikk endelig Martin Hunvik en godkjent tid og er UM-klar etter fine 11.88. Nye perser også for Jonas Halonen i G15 med 11.92 (11.69 +3,1 i forsøket!) og Kathan Yoganathan med 11.99.

På mellomdistanse overbeviste Ingrid Muri (14) som slo til med 2:24.97 og vant J15 på 800. Hun kan dermed delta i JNM neste år! Her hadde Aurora Dybedokken 2:25.15 på annenplass og er dermed UM-klar. Det er også Fabian Rønningen som forbedret seg sterkt til 2:11.21 og kan starte å lese seg opp på veikartet for Molde! Ingvild Drabløs vant 600 i J14, mens treneren for denne gjengen, Øystein Kværner-Svendsen stadig var best av alle våre på 800 med 1:53.87 – godkjent sesongåpning for ØKS som har slitt med sykdom i sesongoppkjøringen. Ellers var det flere gutter like bak de ulike kravene på 800 meter, så vi kan nok få ytterligere noen til UM her – og kanskje noen til JNM?

Spydkasterne våre slet litt med dagens dårligste vær og kom ikke opp mot sitt aller beste. Det gjorde imidlertid August Petersen-Øverleir som vant kule G14 på fine 10.88.

Stevnet fortsetter søndag – blant annet med spennende hekkeløp og 200-metre.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar