Takk for støtten:

Nytt NM-krav for Clara – Veronica til UM på hekk!

Søndagsutgaven av Romerikslekene bød også på flotte tyrvingresultater. Høyest raget kanskje Clara Hellans flotte 36.65 i diskos for J16. Ny pers med over tre meter og godt over NM-kravet for senior. Clara er nå plutselig klar for NM både i spyd og i diskos. I fjor tok hun henholdsvis sølv og gull i UM i disse øvelsene. I jenteklassene ble det tyrvingseire både for Karoline Skatteboe (17) og Ingrid Muri (14) på 1500 meter hinder. Det arrangeres altfor sjelden hinder som er en morsom og krevende øvelse. Nå satte begge våre vinnere  nye klubbrekorder – Karoline også i junior U20. Flott hekkeløp var det av Mari Drabløs som vant 60m hekk (76cm) i J12, mens Anna Synnøve Haldar Holen (12,82)  og Veronica Edland (13.27)  kvalifiserte seg til UM på 80 meter hekk. Anna vant også høyde i J15.

Veronica er med sitt løp tyrvingutøver nummer 48 som er UM-kvalifisert. Ingen andre klubber har noen gang hatt så mange kvalifiserte! Vi tror det er flere på gang her og føler oss temmelig trygge på at vi runder 50 i løpet av Tyrvinglekene!

Blant guttene vant Jonas Mögenburg lengde på flotte 7.12 – ikke dårlig en uke etter en 10-kamp som fortsatt sitter godt i bena. Forhåpentligvis er de siste års norgesmester og nordisk juniormester på vei mot 7.50! Vel så sensasjonelt var det nok likevel at Frederik Jahr hoppet 6.60 i lengde og vant G18/19 – med halvt tilløp og god margin til planken. Her er NM-kravet på 6.75 avgjort innen rekkevidde – og så var det pers med over en meter! Vi tar også med at Iselin Martinsen vant lengde i går – hennes seier i J15 på 4.74 falt dessverre ut av gårsdagens referat. Det samme gjaldt Mia Haaves seier i samme øvelse i kvinner senior.

Martin Hunvik kvalifiserte seg til UM på 200 meter med fine 24.52. Marius Ihle Arnesen vant spyd i G16 og var bare en vond langfinger fra 40-meteren.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar