Takk for støtten:

Marius til junior-NM!

Det var god deltagelse på kaststevnet vårt i går, selv om vi var litt skuffet over at ikke flere av våre egne kastere stilte opp på hjemmebane. Marius Ihle Arnesen var imidlertid på plass og slo til med 41.26 i sin første konkurranse meg 6kg slegge. Dermed er han kvalifisert for juniormesterskapet på Askøy – med god margin. Kravet ber nemlig 35 meter. Resultatet var også klubbrekord i G16. Her var det også fine kast på både etablerte kastere og unge rekrutter. Malin Pettersen var over 40 meter, men truet ikke sin egen ny klubbrekord i J18, U20, U23 og senior på 41.39 som hun satte under et veteranstevne (!) i Heggedal for noen dager siden. Nora Lunde overrasket positivt i slegge med fine 28.45 i J13. Det blir vel NCC-deltagelse av slikt?

I kule var Leah Røste godt over UM-kravet med 9.97 i J15, mens Ingrid Nicolaisen hadde fine 9.34 i J14. Her har for øvrig August Petersen-Øverleir i G14 støtt pene 11.11 under det tradisjonelle nordiske skolestevnet som denne gang gikk i Stockholm.

I spyd var det Sondre Høyland i G12 som sto for den største fremgangen. Han satte ny klubbrekord med over 2,5 meter med flotte 35.20 i første kast! August forbedret igjen klubbrekorde i G14 med 39.79 – 11 cm bedre enn hans egen gamle rekord. Her var ellers Ane Dahlen best av jentene med 38.46, mens Leah Røste overrasket med fine 30.65 og dermed UM-klar også i den øvelsen. Hun hadde forresten enda et par meter lengre på oppvarmingen, så kanskje hun skulle kaste mer spyd?

Resultater.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar