Takk for støtten:

Mot rekorddeltagelse i mesterskapene!

Vi er jo strengt bare så vidt i gang med utendørssesongen og den ivrige leser av Tyrvings hjemmesider har vel for lengst konstatert at stadig nye utøvere kvalifiserer seg for de nasjonale mesterskapene. Dessuten er det flere av våre eldste og beste utøvere som er klare for eller i bildet til både EM, E-cup og internasjonale mesterskap i aldersbestemte klasser. Aller mest oppsiktsvekkende er vel tallet på UM-kvalifiserte som kommer til å passere 50 i løpet av DnBNOR Tyrving-lekene. Så mange er det aldri noen klubber som har hatt tidligere. Nå blir utfordringen å få disse videre til juniormesterskap, NM og gjerne internasjonale oppgaver i årene fremover! Her finner du oversikten over dem som foreløpig er kvalifisert pr. 1. juni – den blir nok lengre allerede i løpet av de neste to helgene!

,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar