Takk for støtten:

Høydepunktet i Askerlekene dag 1

var Frederik Jahr med 1,97 i høyde. Han bekrefta sitt kandidatur til hoved-NM, og det var 1 cm bedre enn innendørsresultatet. Han hadde 1,85 tidligere i sommer, og begynte helt nede på 1,75, tok alle høydene i første forsøk unntatt 1,97 som han tok i andre. Men formen visste vi at var der, etter kjempebra 6,60 i lengde forrige helg. Klubbrekorden i Tyrving er2,03 – både for Jr19, Jr22 og senior.

Det var også en del bra 1500-metre. Aurora Dybedokken var beste jente med 5.03,95. Ingrid Muri hadde 5.06,11. Begge disse tok junior-NM-kravet, skjønt Ingrid er ett år for ung til å delta (men da har hun tatt kravet til neste år). Beste mann var Tareke Hagos i sin første friidrettskonkurranse (eksl.stafett) med 4.08,35. Mange andre satte personlige rekorder.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar