Takk for støtten:

Sommeravslutning mellomdistanse rekrutt

Onsdag 16.juni blir det «sommeravslutning» for mellomdistansegruppen rekrutt. Oppmøte er klokken 1700 på Sognsvann (ved bommen ned mot vannet fra parkeringsplassen). Vi tar sikte på å løpe Sognsvann Rundt (mosjonsløp på ca 3km) som trening først, og deretter bade litt og spise pizza. Ta derfor med både tøy for løping og bading + kr 40 for leie av tidtakingsbrikke! Vi satser på at så mange som mulig vil løpe løpet, men det er fullt lovlig å komme uten å være med på konkurransen også (for eksempel fordi noen skal løpe 1500m i Lillehammer dagen etter eller er skadet eller liknende). I så fall blir det en lett joggetur rundt vannet for dem i stedet. Avhenting er ca kl. 2030 samme sted som oppmøte. Dere trenger ikke å si ifra om dere kommer på forhånd, det er bare å møte opp! (PS. vanlig trening fortsetter fredag 18. juni, så dette er en «sommeravslutning» kun i navnet.) Ytterligere informasjon om treningstider og steder i sommerferien, samt treningsprogram, kommer senere.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar