Takk for støtten:

Tyrvinglekene: hoppende jenter og kvinner

Her fikk vi en nest-årsbeste i Norge. Mia Haave fikk opp et hopp på 12,91/+0,5. I de ikke-optimale forholdene var det bra, bare 8 cm bak det beste hun hadde i hele fjor. Hun fikk en liten skade i slutten av konkurransen, og mister dessverre Veidekkelekene.

Sofie Olsholt var 7 cm unna Mias kretsrekord i fjor, og forbedra seg med 20 cm nå til 10,92/-0,1. Bra med tanke på at det i fjor var satssone, og i år planke. Hun sa til meg at hun ikke traff planken, så kanskje det er mer inne? Fint å vite til neste år, når hun bl.a. kan delta i det junior-NM hun nå har kvalifisert seg til, og uten å legge noe press kan det nevnes at NM-kravet er 11,25. Ida Planke Berg fiksa også overgangen fra satssone til planke, og er også klar for neste års junior-NM med sine 10,42/+0,8. Ja, og de to fikk sølv og bronse.

Astrid Råd Valderhaug fikk to bra perser med 5,22 (sølvmedalje) og 10,56 (bronsemedalje, men ikke godkjent vind. Frida Finnema var også over junior-NM-kravet, men også der tilfeldigvis med underkjent vind.) Klarte neste års UM-krav gjorde Elise Janson med sine 9,99/+1,0. 9,41/+1,8 i tolvårsklassen av Ebba Reimers er også bra.

Seier i høyde J15 for Anna Synøve Haldar Holen, med 1,55 bare en cm bak årsbeste ute. Delt sølv i høyde J14 på Ingvild Drabløs. Ingen av de andre i konkurransen hadde nok satt kretsrekord på 600 meter i samme stevne. Kristine Tønnessen tok bronse i J13.

Katarina Mögenburg er skadd og deltok ikke.

Helene Rønningen hadde samme fine trend som på 60 meter, og fikk sølv i lengde, men selv om 4,71 meter er langt, har hun bedre i år. Marie Skjæggestad tok sølv i J11. Jeg har ikke sett navnet hennes så mye før, men i år gjorde hun det fint i flere øvelser.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar