Takk for støtten:

Tyrvinglekene: kastende gutter og menn

En klubbrekord her, og det var på Marius Ihle Arnesen som hadde 47,70 meter i slegge 5 kg G16. I forhold til før denne sesongen var det klubbrekord med et par meter. Cirka 19,5 meter for å være nesten-nøyaktig. Viktigere er det at han forbedra seg selv; han hadde 47,48 meter forrige måned. Endelig har vi en ordentlig sleggekaster i Tyrving!

Sondre Høyland vant liten ball for G12. Gledelig å se at den «nye» klubben Nesøya er inne, på sølvplass til og med. August Petersen-Øverleir fikk sølv i kule G14, og fjerdeplass i liten ball. Anders Skoie Brustad fikk fjerde plass i spyd i det vanskelige været fredag.

En del av våre kapable kastere, som Jonas Laskemoen og sist men ikke minst Fredrik Amundgård, deltok ikke.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar