Tyrving – Friidrett

Sakset fra Tyrvingnytt 1985

Hei alle sammen! I sommer har jeg bladd litt i noen årganger av blekka Tyrving-nytt. Jeg synes det var en del morsomt der, så en gang i uka framover kommer jeg til å legge ut noen historiske klipp. Noen er humoristiske (synes jeg), andre er kanskje tankevekkende. Noen gir treffende tidsbilder av 80-tallet, andre er aktuelle også i dag. Vi fortsetter med 1985. Les videre.

Hjertesukk: «I høst arrangerte vi Bærumsmessen for 5 gang […] Bærumsmessen er blitt et gigantarrangement, som er godt kjent og høyt respektert blant utstillere, publikum og det offentlige. Utad fungerer Bærumsmessen utmerket, det har vi grunn til å være stolte av. HVA GIKK GALT?» Ja, man kan jo lure…

Sitat fra innsendt postkort fra mellomdistanse-treningsleir: «I går spilte Espen gitar i Citá (kjøpesenter) for å få råd til mat».

Referat fra juleball: «Etter taler av [x] og [y] holdt [z] en for ham å være morsom takk for maten tale».

Fra årsberetning: «Idag er det tilfeldig hva som trykkes av friidrettsstoff i Budstikka. Det er derfor et uttrykt ønske fra friidrettsklubbene om et møte med A/s-Budstikke […]». Høy gjenkjennelsesfaktor?

Annonse: «Uttrykket eventyrlig suksess er oppbrukt av norske sportskribenter. – Og synd er det. Ellers skulle vi brukt det hemningsløst om Tomra. […] Neste gang du putter en tomflaske inn i en Tomra automat setter du i gang et teknisk apparat som vanskelig kan fattes». Skreiv altså Tomra selv i sin annonse.

Hjertesukk #2: «Mye rart skjer i Tyrving. Det rare denne gangen er Hovedstyrets behandling av forslaget om å kjøpe datamaskin […] I første runde sa hovedstyret nei. Vårt spørsmål er da: Vet egentlig hovedstyrets medlemmer hvilket behov det er for et PC-system i Tyrving? […] Kontordriften kan ha mye glede av tekstbehandling».

Overskrift: «ÅRSMØTET EN PARODI»

Fengende annonseslagord fra Asker og Bærums Budstikke: «et abonnement koster mindre enn du tror!»

Fra klubbhusstyret: «Det meldes om […] vedtak om innsettelse av ny bar til kr. 14 000,- casinohjul (klubbinntektskilde), egen badstu for jentene».