Takk for støtten:

NM I SANDNES

Jeg beklager – første referat fra NM-formiddagen ser ut til å ha blitt borte. MEN DET VAR EN GOD FORMIDDAG. Første øvelse var spyd, og her har Tyrving med hele tre kvinner. I sitt første kast fikk Clara Hellan ny pers! 41,74 holdt til en strålende sjetteplass i kvaliken. Hun slo tidligere ecupdeltaker og jrem-deltaker Kartum og jrvm-deltaker og årsnestbeste Haarklau. Det samme gjorde Camilla Norbye som med sine 40,87 også er videre til finalen. Og det er også pers! Første gang over 40 meter i år og derfor kvalifisert til neste NM. Ane Dahlen fikk dessverre 37,89 meter og kom ikke til finalen.

Les mer for resten av referatene! Forhåndsomtalene er også tatt med.

Spydfinalen. Etter første omgang var Clara nr 8 (38,96) og Camilla nr 10 (35,37). Andre omgang: Clara nr 11 og Camilla nr 12 (37,94). Etter tredje omgang: samme plassering, Camilla økte til 37,96. Uansett bra kasting i kvaliken!

I 100 meter forsøk, kvinner gikk Heidi til finale på 12,54/+0,1. Gratulerer med årsbeste! I det forhåndstipset jeg skreiv som har blitt borte, noterte jeg meg gryende form i jrnm, og det slo til. Semifinale utgår. I finalen ble det 7.plass med 12,68/-0,2.

I 800 meter forsøk, menn var Kristian Nedregård med. Formen har på ingen måte sittet på distansen grunnet diverse skadeproblemer. Blir det 1500 og 10000 seinere?

Lengde menn: Frederik og Jonas er med. Forsøk utgår. Jonas bør fighte om en medalje (men neppe gull, tipper undertegnede) mens Frederik kan bli dark horse.

Tresteg kvinner: Mia Haave stiller. Hun begynte med 12,18/+0,9. Økte så til 12,27/+1,2. Økte til 12,46/+0,7 i femte omgang. Forhåndsomtale: Hun ligger an til en soleklar sølvmedalje, hvis deltakerne gjentar den hopping de har hatt tidligere i sesongen.

Høyde kvinner: Katarina Mögenburg stiller. Det blei en fjerde plass med 1,75. Forhåndsomtale: Hun ligger på pairet an til en soleklar fjerde plass. Hun er en svært god hopper, men nivået i Norge er høyt nå. Men hun har overraska meg før, så se ikke bort fra at hun kan slå Grindem, Angelsen eller begge og dermed få sølv. Amalie stiller ikke. Mia hadde stilt hvis ikke en tåpe hadde satt opp høyde og tresteg samtidig.

Kule for menn. Jonas nummer 11 med 11,33. 2,5 meter bak nest sistemann, men pers med 1 cm! Forhåndsomtale: Jonas Mögenburg er med i direkte finale. Det blir en soleklar sisteplass om vi skal dømme etter perser på forhånd. Fredrik Amundgård hadde nok tatt medalje her, men er skadd.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar