Takk for støtten:

NM lørdag – flere medaljer

På fredagen tok Tyrving sin første medalje i dette NM, sølvmedalje til Mia. Katarina var også godt med, med sin fjerdeplass.

Jonas tok i dag sølv i lengde, og litt etterpå tok Kristin gull i kule! Her er alle referater for Tyrving på lørdag.

200 m kvinner: Heidi i forsøk. Hadde tolvte beste tid med 26,13/-1,1. Mest motvind i hennes heat. Semifinaler blir ikke noe av, dermed er Heidi ute for denne gang.

Slegge kvinner: Malin Pettersen sist i kvalik med 36 meter.

1500 m menn: Øystein KS og Kristian Nedregård i kvalik. Øystein kom seg videre fra heat 2, i en særdeles jevn spurt der han fikk 3.59,55 som tid. Fire var foran ham og fikk 3.59,29 – 3.59,30 – 3.59,37 – 3.59,49. Kristian hadde en gjennomkjøring. Finale er søndag.

Lengde menn. Kvalik utgikk, finale i dag. Etter tredje omgang var Frederik på sjuende plass med 6,56/+0,0 og Jonas på fjerde plass med 7,09/+1,7. Han fikk opp det i tredje omgang, men blei forbigått av Rune Augdal og favoritten Vetle Utsi Onstad i samme omgang. I fjerde omgang skjedde ingenting, annet enn at Frederik ble forbigått av en person. Han forble på åttendeplass. Men selve plasseringa er jo ganske bra, synes undertegnede, selv om det ikke ble pers i dag! Hva så med Jonas? Jeg venter i skrivende stund spent på sistehoppet… JAAAAAAA! I siste omgang økte Jonas til 7,25/+1,7! Det gir sølv, og Augdal mislyktes i å svare! Onstad er neste… årets Ecupdeltaker hopper dødt! Sølvet er sikra! Gullet går på 7,35. Det hadde bare holdt til bronse i fjor, men Jonas på sin side har aldri hoppa så langt.

Lengde kvinner: Kvalik utgikk, finale kl 1740. Konkurransen ble sterk, Katarina fikk 5,61/+1,1 og det holdt til en niende plass. Hun mista en plass blant de 8 beste ved kortere nest-beste-hopp enn Okparaebo. Nesten alle fikk sine beste hopp i første eller andre omgang.

Kule for kvinner. En tidlig nyhet fra Tyrvings hjemmeside (før konkurransen starter): Kristin Sundsteigen vinner dette. Og tipset holdt stikk. Etter å ha ligget på andreplass i første omgang, kom Kristin Sundsteigen seg opp på 13,20 og 13,38, og det holdt i massevis til å vinne konkurransen.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar