Takk for støtten:

BARNELEKER lørdag 28.aug.

Lørdag 28. august fra kl. 12 til kl. 14 er det klart for friidrettsfest for barn opp til 12 år (ingen nedre aldersgrense) på Nadderud stadion. Tyrving og Budstikka inviterer til Barneleker i friidrett, som denne gang arrangeres for 60. gang. I løpet av to timer kan barna løpe, hoppe og kaste så mye de orker, og premier er det selvsagt til alle – i alle øvelser.  Øvelsene er 60m, lengde, høyde og ball.Det koster kr 30 pr. øvelse, men maks kr 100. De som har med Budstikka-kortet får 25% rabatt på startkontingenten. Det er gratis for barn som deltar på Tyrvings barneidrettskurs eller friidrettstrening.  Påmelding på stadion fra kl. 1100.

Slik foregår barneleker i friidrett på Nadderud:

Etter påmelding og betaling av startkontingent, får hver utøver et startnummer som skal festes på magen.  Her blir alle resultatene skrevet ned.  Det er den eneste resultatskrivingen som vil foregå under stevnet.  I og med at utøverne kan delta i de fire øvelsene så mange ganger de selv ønsker i løpet av de to timene stevnet varer, kan alle resultatene skrives ned her, og i ettertid kan den enkelte utøver se på sine resultater og se om det er blitt forbedring underveis.

START Stevnet starter kl. 12 og holder på til senest kl. 14 – hvis det fremdeles er utøvere som holder på med en eller annen øvelse.  Barna velger selv i hvilken rekkefølge de ønsker å delta i de forskjellige øvelsene.  Merk at det både i høyde, lengde og ball vil være to øvelsessteder, ett for de små og ett for de litt større barna – dersom deltakerantallet tilsier dette.

60M Starter forteller foran hver start om det som skal skje.  Etter målpassering skrives 60m-tiden på skjemaet.

LENGDE Hvert hopp måles og resultatet skrives på startnummeret.

HØYDE Det vil bli brukt hoppesnor, ikke vanlig høydelist.

BALL Hver utøver får to kast etter hverandre.  Kun det lengste kastet måles.  Ballene  veier 80 g.

PREMIER Første gang en utøver er med på en øvelse, blir det delt ut premie. Det gis kun en premie for hver øvelse.

Dersom det er spørsmål underveis, så ta kontakt med øvelseslederne, sekretariatet eller speaker.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar