Tyrving – Friidrett

Info mellomdistanse rekrutt

Da er sesongen 2010 i all hovedsak over. Tusen takk for en fin sommer med mye bra trening og mange gode resultater!!  Her følger et par små bemerkninger om treningen fremover de nærmeste tre ukene:

* Vår mellomdistansegruppe fortsetter som tidligere år å trene helt frem til vi begynner med innendørstrening igjen, men vi kommer i hovedsak til å gjøre litt alternative, morsomme øvelser og ballspill. Med andre ord er det trening på Nadderud stadion fredag 1/10, onsdag 6/10 fredag 8/10 og fredag 15/10 klokken 1800-1930 (merk at også onsdagstreningen slutter klokken 1930).

* Det blir sesongavslutning onsdag 13/10 med squash først og så pizza etterpå. Oppmøte er ved squashhallen på Rud (Rudsletta 81) klokken 1700. Vi spiller squash til klokken 1800, og trekker etter det til Pizzanini på Bekkestua og spiser pizza frem til ca klokken 1930-tiden. Ta med treningstøy og skift til squashen, samt treningssko som ikke lager svarte flekker på parkettgulv. Vi får låne rackerter etc. Det blir en liten egenandel på 100kr per person som også må tas med og gis til Øystein utenfor squashallen. Denne sesongavslutningen blir for øvrig siste trening for Hege i Tyrving…

De som kommer på avslutningen må melde seg på til Øystein ASAP (send mail tilbake til: oystein@kvaerner-svendsen.com)!!

Info om innendørstrening etc. kommer på mail så fort alt er avklart!  Mvh Hege og Øystein