Tyrving – Friidrett

Romerike på en søndag

Det beste resultatet sett med Tyrving-øyne kom ved Jonas Mögenburg. Han fikk opp et hopp på 7,43 — som ville vært ny utendørspers hvis ikke vinden var +3,8 i hoppet. Han er stabil på gode lengder, og det kommer helt sikkert mer!

Det var upåklagelig vær, men vinden var altså nesten konstant slik at resultatene ikke kan godkjennes.

Høydepunktet fra søndag formiddag er så langt Helene Rønningens 200 meter på 26,65/+3,1. Dette ville vært under JRNM-U23-kravet hvis det var godkjent vind. Jenny Labråten løp også fint med sine 27,27/+2,6 i J14. Det ville såvidt sees gitt tredjeplass på norgesstatistikken så langt hvis det var godkjent! Begge tidene ville også vært klubbrekorder, Helenes tid med 0,64 sekunder og Jennys tid med 0,08 sekunder.

Et annet godt løp kom ved Jonas Halonen. Med 13,89 på 100 meter hekk ble det en solid seier med over sekundet! Sammenligner vi med G16-årsklassen i fjor, vant de UM på 13,84 — klubbrekorden i Tyrving er 13,85. Heller ikke Jonas’ gode tid var godkjent, dessverre, med en vind på +3,2. Jonas var likevel ganske fornøyd med løpet, selv om han kom litt borti en av de andre løperne (det må ha vært helt i starten…)

Blant de andre som løp hadde vi tre deltagere i J14 hvor det ble både delt gull og bronse, sistnevnte med Julie Bressand. En annen som løp over ting på en bra måte, var Thomas Bucher-Johannessen. Han vant en overlegen seier på 5.01,45. For å sammenligne med i fjor ville det vært fjerde best i Norge. (Klubbrekordene i Tyrving er satt av Jonas Legernes, så de er ikke truede ennå.) Et par hekkeløpere årsdebuterte uten å ha funnet formen ennå, inkludert undertegnede.

Nevnes bør også J10-jenta Juni Gjertsen Barkbu, som gjorde det bra i flere øvelser. Flere tok sølv igjen, som de gjorde i går, bl.a. Kaja Skålevåg (600) og Sara Finnema (diskos), og Henrik Koppang tok sølv på 600.

Stafett

I Drammens ånd ble det også arrangert stafett på Lillestrøm. Tyrving stilte med flere lag og fikk en seier, i 4 x 100 meter J13-14. Tida ble 54,89 og laget vant en stor seier med 1,68 sekunder. Laget besto av:

Martine Svendsen Mari Drabløs Jenny Marie Labråten Helene Rønningen