Tyrving – Friidrett

TYRVING MELLOMDISTANSE REKRUTT

Her følger et par beskjeder til mellomdistanse rekrutt-utøvere: om sommeravslutning etc.

  • Det blir «sommeravslutning» kommende onsdag (22. juni). Da værmeldingen ser litt begredelig ut går vi for bowling på Rud (Metro Bowling) med etterfølgende pizza på Bekkestua (Pizzanini). Oppmøte er utenfor bowlinghallen (Baker Østbys vei 21) kl 1620. Vi spiller bowling til kl 1730, og drar så til Bekkestua og spiser pizza frem til ca kl 1900. Det blir en egenandel på 100kr per person for bowlingen (tas med 22. juni). Tyrving sponser pizzaen. De som vil være med må sende tilbakemelding om det på mail til oystein@kvaerner-svendsen.com innen mandag 20. juni!!!  Vi trenger også noen foreldre som kan hjelpe til med å kjøre fra Rud til Bekkestua kl 1730. Fint om frivillige sender mail til oystein@kvaerner-svendsen.com og sier ifra at de kan kjøre ASAP.
  • Fredag 24. juni, onsdag 29. juni og fredag 1. juli blir det trening som vanlig på Nadderud stadion.
  • Det blir fellestreninger i sommerferien de ukene det kommer 3 eller flere på trening. For å finne ut hvilke uker det er må samtlige fylle ut skjemaet under (ved å sette en X utenfor de ukene de kommer på trening) og sende det tilbake til oystein@kvaerner-svendsen.com innen onsdag 22. juni!!!  Treningsdager blir antageligvis onsdager og fredager, treningssted er Nadderud stadion og treningstid er 18-1930 begge dager. Hvis dere bare kan én av dagene i en uke; skriv det i parantes utenfor uken det gjelder.

—————————
Navn:

Kommer på trening
Uke 27 (6. og 8 juli):
Uke 28 (13. og 15. juli):
Uke 29 (20. og 22. juli):
Uke 30 (27. og 29. juli):
Uke 31 (3. og 5. august):
Uke 32 (10. og 12. august):
—————————
Treningsplan etc. for sommeren blir sendt ut senest fredag 24. juni sammen med en oversikt over hvilke uker det blir fellestrening i sommer!
Mvh Erik og Øystein