Takk for støtten:

Ane beste norske

Ane Dahlen entret i ettermiddag banen i Lille, Frankrike for kvalifiseringsrunde i spyd i U18-VM. I hennes første mesterskap oppnådde hun 44,14 meter i første kast, som også ble hennes endelige resultat. Med det var hun beste norske spydkaster i mesterskapet og hadde bak seg kastere fra blant annet Latvia (et godt spydland), Ungarn, Spania og Kina. Kun 4 av 32 kastere satte pers. Vi gratulerer Ane så mye med mesterskapsdebuten, og minner om at hun også er kvalifisert for U20-EM seinere på sommeren!

Oppdatering: Anes pers, 50,21 meter, ga nøyaktig femte plass i finalen… vi gratulerer også Sverige med tre sølv i dag, deriblant i spyd. For en kaster må det også ha vært fantastisk å se verdensrekord med 5 kilos kule — 24,35 meter (!) av newzealandske Jacko Gill!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar