Tyrving – Friidrett

UM i Fredrikstad

Påmeldingsfristen til UM (for 15-19 år) er tirsdag 16. aug.  Send derfor snarest din påmelding til din oppmann eller til friidrett@tyrving.no Utøvere som er kvalifisert, men som ikke skal delta, bes også gi beskjed om det. Etteranmelding er ikke tillatt.  Normalt skal man ha klart kvalifiseringskravet innen påmeldingsfristen (vanligvis 10 dager før stevnestart), men i praksis gis det dispensasjon til dem som klarer kravet mellom påmeldingsfristen og stevnestart. Men kravene er absolutte og bare de som har klart dem får være med – selv om det bare mangler en hundredel eller en centimeter, og uansett ugunstige vindforhold etc.  Utøvere fra Tyrving som har klart kravet i en eller flere øvelser ser du ved å klikke på  UM kvalifiserte pr 070811

Innendørsresultater kan benyttes i alle øvelser – for internasjonale mesterskap kun der forholdene er identiske inne og ute. I lengde og tresteg forutsettes at lengdegropen er i plan med planken. Innendørs kuleresultater kan godkjennes dersom det er benyttet utendørskule.

I UM kan man delta kun i de øvelsene der man har klart kvalifiseringskravet. Til gjengjeld er man kvalifisert for deltagelse dersom man i foregående sesong klarte kravet som gjaldt for den aldersgruppen utøveren da var i. Dette gjelder også selv om vekten på kastredskaper økes fra det året man er kvalifisert til neste. Tilsvarende er man kvalifisert på korthekk og langhekk selv om distansen og eventuelt hekkehøyden øker (80-100-110 meter/300 – 400 meter).