Tyrving – Friidrett

Noen bilder fra junior-NM lagt ut

Mitt favorittbilde fra jrnm. Andrea før sin 100 meter start. Du ser hvordan løperen til venstre hutrer av kulde, du ser paraplyene og regnfrakkene. Ser du godt etter, ser du faktisk også regnet (bl.a. som kontrast mot venstre løpers shorts)!

Det er ingen nyhet at bilder fra junior-NM 2011 er lagt ut, men det er en nyhet på denne nettsida.

Jeg, Morten Haave, var utskremt reporter for tyrving.com på junior-NM i Kristiansand. Jeg beklager at bilder ikke ble lagt ut mens mesterskapet pågikk, men her kommer de. De er tatt med mitt skarve kamera, noen av dem med mye zoom. Men noen er kule. Du har sikkert lagt ut eller sett haugevis av bilder av Tyrving på facebook, vær så snill å si ifra slik at vi kan linke opp noen av dem her.

Jeg poster noen av de bedre bildene her, og hvis du vil se en større versjon av dem, pluss flere bilder, kan du gå inn på http://s1087.photobucket.com/albums/j469/MortenTyrving/Junior-NM%202011/.

Les mer for noen flere bilder.

Kathan (eller ifølge speakeren: Kathaaan) og Jonas på 100 meter.

 

I en Simpsons-episode sier de "beautiful gold, so-so silver and shameful bronze". Men dette var en lengdebronse av Katarina vi kan være STOLTE av.

 

Ganske bra actionbilde av at Frida lander i tresteg.

 

Anders MKT var absolutt "i dytten", som det heter, før han blei dytta ut av 5000 meter. Han ligger fint an i feltet her.