Tyrving – Friidrett

UM i Fredrikstad

Generelt om arrangementet:

  • UM 2011 arrangeres av Fredrikstad idrettsforening 26. – 28. august på Sentralidrettsanlegget på Lisleby. Informasjon med tidsskjema og startlister finner dere på arrangementets hjemmeside www.um2011.no
  • Vi stiller med en stor tropp i år og listen med deltagere er på våre hjemmesider.
  • Tyrving vil etablere en base på stadion området, flott om alle deltagere melder seg der når de kommer til arenaen.
  • Det er viktig at deltagerne selv passer på tider med hensyn til avkryssing (kun personlig oppmøte), innmarsj, premieutdeling etc.

Transport:

  • Det er ikke satt opp noe form for fellestransport til/fra Fredrikstad da vi regner med at dette skal la seg gjennomføre gjennom kollektiv transport eller privatbiler.  Vi håper at dette i stor grad kan avtales mellom deltagerne, men om det er noen av dere som ikke har transport til Fredrikstad noen av dagene må dere ta kontakt nå.
  • Arrangøren har lagt ut mye transport informasjon på sine hjemmesider, denne dekker både transport til fra Fredrikstad og til arenaen.

Innkvartering

Innkvartering for deltagere vil bli på Hotell Fredrikstad (fra torsdag til fredag) og Hotell Rica City (fra fredag til søndag). Vi har bestilt 5 dobbeltrom for de med tidlig start. Vi har også muligheter til overnatting i klasserom i gåavstand fra stadion.  Ta kontakt om du trenger overnatting og ikke er på listen.  Jo og Stephan vil bo på de ovennevnte hotellene under UM.

Torsdag-fredag Fre-lør Lør-søn
Eivind H, Kathan Kathan
Nicolai, Mathias Iselin, Leah
Astrid, Andrea Astrid, Andrea Astrid, Andrea
Sofie, Ida PB Anna, Veronica Sofie, Ingrid
Victoria, Ine Ane Ine

Kontakt

Sportslig leder Jo Nesse 92699045 Sportslig gjennomføring
Daglig leder Kirsten Larsen 91854384 Innkvartering
Lagleder Bjørn M. Dybedokken 99592932 Transport