Tyrving – Friidrett

UM-gull på søndag også!

Dagens første gull kom ved Aurora Dybedokken! I fjor ble det gull på 2000 meter, sølv på hinder og bronse på 800 meter. I år ble det fjerdeplass på 800 meter, men gull på hinder — og i dag på 3000 meter!! Marginen ned til Narbuvoll på andreplass var relativt stor, over åtte sekunder. Aurora fikk tida 10.23,70. Pallbilde. Kondis.no reportasje.

Det blåste friskt i lengdegropa i dag. Heldigvis i medvind. Det ble få eller ingen godkjente resultater (under 2,1 i vind) under J16 lengdekonkurranse, men plasseringene var høyst godkjent! Astrid tok nemlig bronse etter sitt lengste hopp noensinne, på 5,45/+2,6. Hun forsvarte altså sist UMs pallplass. Og når pallen nevnes så hører det selvsagt med et pallbilde.

Andrea kom seg også over 5 meter på slutten, med 5,08/+5,7! (selv seierspallbildene er vindfulle, med masse flagrende jentehår) Iselin fikk dessverre tre ugyldige hopp, men fint å se deg igjen. Enda sterkere vind var det i lengde G16. Her så vi både +7,0 og +7,1. Jonas Halonen fikk «bare» +3,8 i sitt hopp på 6,04 som ga sjetteplass. Han fikk også godkjent vind i et hopp på 5,94 — pers med 1 cm hehe. Hallvard må også vente litt til på å se 6-meteren som pers, men han fikk 6,01/+4,6 i dag og sjuendeplass. Hyggelig med seksmetere, og vi håper det blir mer framover.

På stafett for J15-16 hadde vi håpet på medalje, men det ble det dessverre ikke. Men vi gratulerer Asker med sølv! Tyrving fikk tida 2.29,03 og var 0,72 sekunder bak BUL på bronseplass. Det samme skjedde i G15-16. Her er det fristende å snakke om en litt feilaktig heatseeding. På 1000 meter stafett ble laget vårt nummer to i Tyrvinglekene og følgelig på årsstatistikken. Så seedes de i 1. heat, og vinner det suverent. I heat 2 kommer så de beste med Sandnes, BUL, Haugesund og Skjalg — men også Sturla og Stord — som ikke engang er paa statistiken at finde. Her kunne laget vårt fått mer reell konkurranse, men endte opp ca 1,5 sek bak BUL. I eldste jenteklasse stilte vi ikke, mens i eldste gutteklasse kom laget langt bak i leksa.

August ble nummer 6 i kule med det som ser ut som ny årsbeste, 12,27. 8. plass på Ingrid Nicolaisen i samme øvelse. 7. plass på Sofie på 200 meter, mens Astrid og Andrea ikke stilte i finalen sin — pga lengden, regner jeg med.

På 800 meter tok såvel Karoline Skatteboe som Kristin Skolt 8. plasser. Farten i heatet for G18-19 var dessverre elendig og Sebastian og Eivind var nok av den grunn ikke fornøyde. Ingen av dem er 19 så begge har flere mesterskap i vente.