Tyrving – Friidrett

Avslutning av nok en klubbrekord

Det var avslutningsdager på Bislett i går også. G14-gutta gjorde seg blant annet bemerka. Gratulerer til Snorre Gjertsen Barkbu med sletting av Dagfinn Schikoras klubbrekord i 300 meter hekk! Han løp ikke så verst på KM-fredagen, skreiv jeg nylig (øynet du klubbrekord etter dette?) og løp nå over ett og et halvt sekund bedre, han løp på 47,37. Den gamle rekorden var altså satt på samme bane, Bislett i 1978. Schikora mista dermed sin andre G14-klubbrekord på en uke! Snorre er også klar for neste års UM på Askøy. Gratulerer igjen.

Thomas Bucher-Johannessen satte en solid pers da han på 600 meter feide all motstand til side. Nye persen er 1.30,97 og han klatrer fra sjette til fjerde plass på årsstatistikken. En kandidat til å gjøre det godt i UM neste år? Formodentlig satte også Lars Giske pers da han løp på 1.37,78 minutter i samme øvelse. Thomas Karlsnes var også trygt inne på nasjonal årsbesteliste med sine 26,55/+0,4 på 200 meter.

Ebba var med og fikk opp et nytt godt kulestøt på 10,37 meter, og hoppa opp under årsbeste i lengde. Ellers var det stort sett bedre resultater på utøverne i helgas KM enn her. Kan nevne en debutant, tror jeg, Anniken Staude i j12.